Matlusten är lika med noll

Min matlust är verkligen helt bortblåst nu… Jag känner mig knappt hungrig alls och jag måste tvinga i mig det lilla jag äter. Det känns som det inte får plats nån mat i magen och enda sättet att pilla i sig lite är om jag halvsitter i soffan och kollar på något på TV för då glömmer jag bort att jag äter.

Jag minns inte att det var så här det var att vara höggravid? Jag längtar något oerhört tills jag tycker mat är gott igen för det här är jättejobbigt. Det enda som går ner med god aptit är kalla grejer, yoghurt, smörgåsar etc. Och jag har världens craving på jordgubbar med grädde! Mums!

Någon mer som har svårt med matlusten nu i slutet på graviditeten?

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här