Fjärde graviditeten

Testar att sätta igång förlossningen själva!

Idag är det Victors farmors födelsedag, alltså dagen då vi har beställt leverans av den här bebisen. Igår försökte vi ALLT men bebis verkar trivas lite för bra därinne för jag tror inte den är på väg ut. Haha!

Vi testade hela 12 metoder för att sätta igång förlossningen – spana in allt vi gjorde på instagram HÄR! Jag vågar garantera ett gott skratt och kanske lite inspiration också för er som tröttnat på att vänta 🙂 Vi hade såååå galet kul 🙂

img_9219
img_9221
img_9220
img_9222

Det som var mest ”effektivt” var nog klippa gräsmattan, massera bröstvårtorna och färdknäppen. När jag klippte gräsmattan fick jag lite ont i svanken och när jag masserade bröstvårtorna fick jag en svag värk. När vi testade färdknäppen för nån vecka sedan så gick delar av slemproppen 2 dygn efter plus att jag fick mycket mer förvärkar. Nu på förmiddagen idag har jag haft lite mer onda förvärkar än vanligt, men annars känna jag mig lika gravid, fast numera även med träningsvärk. Haha!

3 Comments

  • Ylva

    Så kul att se! Här började förlossningen på natten efter att vi möblerat om på storasyskonens rum! Idag står jag med en 5 dagars flicka i famnen ?

  • Sofie

    När jag väntade min första dotter och var på besöket hos barnmorskan en vecka efter bf, berättade hon att om man har sex efter att slemproppen gått så finns det nått hormon i sperman som kan starta förlossningen. Så det blev hem o prova, och bara några timmar senare startade förlossningen. Men om det bara var dags då eller om det hade någon inverkan vet jag inte.. Lycka till nu, och ni verkar så härliga o helt rätt för varandra!!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.