Fjärde graviditeten

Bortskämd så in i bänken!

Det blev en alla hjärtans dag som jag sent kommer glömma! Victor är en äkta romantiker och för honom spelar det ingen roll att han redan uppvaktat mig hela året, alla hjärtans dag är fortfarande lika viktig ♥ Vi har snart varit tillsammans i ett år nu, men jag måste fortfarande nypa mig i armen för att vara säker på att jag inte drömmer. Jag vill alltid att vårt liv ska vara så här!

Alla hjärtans dag började med att vi båda vaknade trötta och råförkylda. Isadora blev ju sjuk i onsdags och denna gången lyckades hon smitta ner både mig och Victor. Trots detta överraskade Victor mig med den finaste buketten, helt makalöst vacker!

Gravidmagen är också med på ett hörn… bokstavligen!

Jag överraskade Victor med en tavla med bilder på höjdpunkter från det gångna året, vårt första år tillsammans! Vi har haft ett så galet fint år och så himla händelserikt! Det känns så konstigt att allt detta har fått plats inom bara ett år. Det känns som att vi varit tillsammans i många många fler år!

Vi lämnade barnen hos deras pappa och vilade en stund innan vi skulle åka på något hemligt som Victor hade planerat. Det enda jag fick veta var att jag skulle ha med en fin klänning och badkläder och att vi skulle åka bil en bit. Jag var så nyfiken!

Vi körde av motorvägen i Falkenberg och då förstod jag att det nog var Falkenbergs Strandbad som vi skulle till. Jag har alltid velat åka dit men aldrig varit där förut så det var väldigt speciellt 🙂 Inne på hotellet var det hjärtballonger och hjärtchoklad överallt! Så mysigt!

Efter att vi hade checkat in blev det middag direkt. Victor hade bokat en trerättersmiddag med alkoholfritt bubbel, så så så himla gott!

Efter maten var det dags att gå ner till spa:t och slappa 🙂 Det var verkligen så skönt att gå till spa:t efter middagen, särskilt nu när vi båda var sjuka. Nu behövde vi inte tänka på att göra oss i ordningen igen innan middagen utan kunde slappa i spa:t och sedan tillbaka till sängen direkt 🙂 Spa:t höll öppet till midnatt så vi hade god tid på oss. Det var fullt med turturduvor på spa:t som satt och pussade på varandra, det märktes verkligen att det var alla hjärtans dag 🙂 Vi drack goda fruktdrinkar och bara njöt 🙂 En sak jag verkligen älskar med Victor är att vi alltid har saker att prata om, även nu när vi varit tillsammans i ett år. Vi har ändå inga problem att hitta samtalsämnen för flera timmar eller dagar framöver. Jag älskar verkligen det, jag njuter av alla våra goda samtal 🙂

I spa:t träffade vi även på två vänner från Borås 🙂 Så kul! Det var verkligen så längesen! Vi snackade om allt möjligt, bl.a. om bröllop eftersom Emma gör helt makalösa tårtor! Om bröllopsfesten blir åt Borås-hållet så kommer vi definitivt anlita henne 🙂

Vi gjorde ingen ritual på spa:t, ingen av oss hade orkat det när vi var så förkylda. Det var fullt tillräckligt och supermysig att bara slappa, prata och njuta 🙂 Sedan sov vi båda som två stockar!

Dagen efter hade Victor ordnat biljetter till bröllopsmässan Bröllopsfeber i Göteborg. Han hade försökt överraska mig med det, men kontrollmänniskan i mig gjorde det stört omöjligt för honom att hålla det hemligt. Haha! Det var så mysigt att strosa runt på mässan med min romantiker till fästman. Vi fick många bra idéer och förslag. Nästa steg blir att boka lokal! Jag kan inte fatta att det är jag som ska få gifta mig med honom. Jag är så lycklig!

Och som om hela denna helgen inte hade varit tillräcklig så avslöjade Victor att han redan planerat vad vi ska göra nästa helg! Han berättade att dom inte hade någon gravidmassage på Strandbaden så därför har han bokat både gravidmassage, spa och en natt på Upperhouse nästa helg när vi firar 1 årsdag! ALLTSÅ! Han skämmer bort mig som in i bänken! Jag kan knappt fatta att det är på riktigt! Älskling!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.