Fjärde graviditeten

Vindsrensning med kanonkulan!

Det är sjukt hur mycket extra ”energi” man får när man är preggo i sista trimestern! Det är som värsta sparken i baken! Sånt som jag har gått och skjutit på i flera år fixar jag nu utan vidare, trots att jag har kroppen emot mig! Det märks verkligen hur mycket som sitter i skallen, är man bara tillräckligt envis så går det mesta 🙂

Jag har varit på dom flesta garderober och förråd som vi har nu och i tisdags gjorde jag en megavindsrensning! All gammal skit ska bort innan bebis kommer – alla förråd, garderober och hyllor ska rensas! Vi har en liten krypvind så det var inte det enklaste att få gjort med min kanonkula till mage, men jag lyckades ändå. Jag rensade sittandes och kröp fram och tillbaka på vinden eftersom jag inte kunde gå hukandes. Alla tunga lyft skötte Victor 🙂

Vi hittade femtioelva tomma produktkartonger, surfbrädor, mitt ex gamla grejer, lampor, bilmattor till min förra bil och en gigantisk nedmonterad IKEA-säng. Ja, det var en salig blandning av grejer som bara stod och tog plats! Nu är rensningen nästan klar och vi båda känner oss förvånade över hur stor vinden faktiskt är! Det gick knappt att få plats två personer däruppe förut!

Idag har vi skänkt bort IKEA-sängen och min älskade underbara Victor har samlat ihop alla mitt ex saker och lånat en bil för att köra allt till honom. Han passade också på att köra allt som vi inte ska ha kvar till tippen. Stackars Victor, som behöver ta hand om all min och mitt ex gamla skit! Han är verkligen helt fantastisk! ♥ 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.