Dags att klippa håret snart

Isadoras hår växer verkligen helt galet snabbt! Nu är det så långt att hon har fått lära sig att ta undan det när hon går på toaletten för annars blir det inte så fräscht…! Jag har börjat fundera på om det inte är dags att klippa det snart. Om vi låter det växa i ett halvår till så lär det bli så långt att hon sätter sig på det! Det känns lite jobbigt 🙂

img_0776
img_0772

Det är många som tror att det är Isadoras brasse-gener som gör att hennes hår växer som det gör, men det är faktiskt mina gener 🙂 Jag hade precis som Isadora långt hår redan som 1-åring, jag hade tidigt en liten flickfrisyr. Jag minns att min favoritfrisyr var Madicken-frisyr. Jag gillade inte att ha hela håret uppsatt, men hälften uppsatt och med en rosett i håret älskade jag 🙂 Jag brukar göra samma frisyr på Isadora när vi är lediga men på förskolan och till natten gör jag alltid en fläta 🙂

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här