Tips på bra gravidappar

Det har kommit lite nya appar sen jag var gravid sist så därför tänkte jag skulle tipsa om bra gravidappar just nu 🙂 Tipsa gärna om jag missat någon bra app som ni använder 🙂

1. Preglife – Den här appen använder jag och Victor varje vecka för att läsa om bebis utveckling, vad som händer med min kropp men även om hur pappan kan känna. Jag gillar verkligen att appen tar upp partnerns perspektiv 🙂

2. Graviditet+ – Helt klart den FINASTE appen! Jag älskar bilderna som inte bara är bilder längre utan en 3D bild på bebis i magen som man kan snurra runt. Det går även att buffa på bebisen så att den reagerar med att sparka eller flytta händerna. Barnen ÄLSKAR denna appen.

3. Preggers – Söt app där man kan se bebisen i form av en gullig frukt. Det går även att läsa om bebis utveckling, vad som händer med mammans kropp och partner perspektivet i den här appen. Detta är en väldigt populär app bland gravida har jag märkt 🙂

4. Preggo – Gravidapp med artiklar för varje vecka. Min upplevelse är att den här appen är super för den som vill kunna läsa lite mer och inte bara vecka för vecka 🙂 Den har många intressanta artiklar.

5. WomanLog Pregnancy – Den här appen är kanon för att hålla koll på olika datum och vilken dag olika datum faller in på. Det är en graviditetskalender kan man säga.

6. Libero – Ännu en app där man kan läsa om vecka för vecka i graviditeten men även efter att bebis är född. Ett stort plus att man kan använda den för att skriva in blöjpoängen från blöjpaketen också 🙂

7 Babydags – Värktimer – Detta är appen jag kommer använda när det blir dags för bebis att komma ut. Detta är en app för att klocka värkarna 🙂

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här