Bebis är kvar i magen

Vi klarade oss hela vägen till Borås och tillbaka! På vägen hem fick jag lite känningar i svanken och i magen och när vi var alldeles i närheten av hemmet så kändes det som att magen knöt sig och jag mådde plötsligt lite illa. Jag säger hela tiden att nu kommer bebis nog snart, jag tror verkligen det. Jag tycker det känns som att förlossningen ska starta om jag gör minsta kraftansträngning nu. Men jag har verkligen inget emot att vara preggo 1-2 veckor till. Jag njuter vilar och mår bra, trots lite krämpor 🙂 Dom senaste nätterna har jag till och med kunnat sova platt utan att vakna av sura uppstötningar och halsbränna 🙂

  

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här