Tredje graviditeten

Vinterland här i Göteborg

Vilket vinterland vi fick här i Göteborg! Äntligen är vintern här! Om det inte hade varit för min gravidmage och foglossning så hade jag tagit på mig skidkläder och rullat mig i snön tillsammans med Lucas. Åh vad roligt vi kunde ha haft! Ikväll kommer mamma med ett par bättre vinterskor till mig och så får jag väl ta på mig strumpbyxor under byxorna så håller jag mig varmare och kan leka ute lite längre utan att frysa ihjäl! Jag har beställt en större pulka till Lucas på Jollyrooms rea, hoppas den kommer snart!      ucas tyckte det var jättespännande med alla snö. Han såg så lycklig ut hela vägen till dagis! Hela gården är full med snö så barnen har nog jättekul nu 🙂 Hemifrån oss går det inga bussar idag, men jag måste ge mig ut snart ändå så det blir en låååååångpromenad på cirka 20 min mot spårvagnshållplatsen. Det kommer nog kännas i dom stackars fogarna i morgon 🙁

PS. Magontet gick över helt under natten. 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.