Aj vilken träningsvärk!

Aj aj aj! Nu har jag ont i benen alltså! Jag höll på att ramla i trappan när jag skulle gå ner idag. Fy vad det spänner i låren alltså, det är galet! Men också sååå himlans skönt! Jag älskar när det känns att man har rört på sig.

Jag tänkte köra bodypump idag igen och hade egentligen tänkt gå på ett lunchpass men det är så kallad “Virtual Trainer” på lunchen idag. Jag vet inte riktigt vad det är, men jag gissar att det är en tränare på en skärm eller? Vårt träningslokal har en jättelik tv-skärm så jag tänker att tränaren kommer säkert vara på den och så är väl allt förinspelat? Det känns inte som det kommer bli samma sak att träna på det viset – eller vad tror ni? Tidigare hade mitt gym alltid ett lunchpass på onsdagar så nu blev jag lite besviken när det blivit ersatt av detta.

Är det någon som har testat Virtual Trainer och kan berätta om det är bra? Jag hade gärna velat träna tidigare på dagarna för jag blir lite för trött på kvällarna. Tror ni att det är värt att testa ett sånt pass?

Nu ska jag iväg på babyshowerevent som Malin anordnat i samarbete med Bigbaby! Det ska bli så kul att träffa folk och kanske lite kända ansikten också 🙂

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här