Fitnessfighten,  Träning

Dag 25 av 30 med Butt Blaster

– Samarbete med World of Shape –

Igår gick det urdåligt med mitt kostprogram. Jag har inte ens försökt hålla mig utan jag har unnat mig tårta och sånt. Jag har inte dåligt samvete för jag tänker att det är skit samma egentligen. Jag planerar ju inte att sluta träna och jag har ingen deadline att rätta mig efter så det spelar ingen roll om detta hämmar mitt resultat. Jag har kört på bra nästan hela månaden och knappt gjort något avsteg alls. Jag tror inte att en syndardag kommer hindra mig från att nå mitt mål i slutändan så länge jag unnar mig med måtta. Idag är det dag 25 och även om jag känner att jag kommit in i rutin vad det gäller kostprogrammet så känner jag ändå att nu längtar jag tills det är klart. Jag längtar efter att börja unna mig nåt gott på helger och jag längtar efter rödvin och mögelost. Nu är det 5 dagar kvar och sen kan jag äta vad jag vill (med måtta) 🙂

Jag tror egentligen inte på förbud och strikta dieter, men anledningen till att jag alltid återkommer till World of Shape är att deras program bara är 30 dagar och för att det verkligen kickstartar kroppen och ämnesomsättningen. När jag var yngre så pluggade jag utomlands i två halvårsperioder. Varje gång jag kom hem till Sverige igen så hade jag lagt på mig 10-12 kg som jag ville träna bort. Jag gick till gymmet nästan varje dag, ibland två gånger på samma dag, men ändå tog det två månader innan det hände något på kroppen. När jag kör World of Shape så tas den där startsträckan bort och resultaten kommer mycket tidigare. Jag behöver inte kämpa lika mycket för att se första resultatet. Det är ganska tungt att träna två månader utan att se nån skillnad på varken mått eller vikt, om det nu är det som är målet. Jag upplever dessutom att det går ännu långsammare med resultaten nu än för 5 år sen. Kan det bero på att jag är äldre nu? Om det är någon som vill testa så får ni 10% rabatt med koden PASMALLEN50! Gäller på alla World of shapes program!

Jag känner stor skillnad på kroppen och runt midjan. En sån här tajt klänning hade jag inte velat ha för ett par veckor sen!

Om en liten stund ska jag iväg till gymmet, men först blir det lite lunch och kanske att jag fuskar med en liten tårtbit till. Den där tårtan är förbaskat god! Jag har aldrig gillat tårta förut, men Josephines tårta är oemotståndlig!

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.