Fitnessfighten,  Skönhet & Hälsa,  Träning

Dag 6 – Fitnessfighten

Tiden går fort! Snart har en vecka gått och en 1/5-del av Fitnessfighten är redan avklarad! Det har gått väldigt bra hittills, förutom att jag somnade ifrån träningen och kvällsmaten igår. Jag har inte ätit något socker sen förra lördagen och jag har faktiskt inte haft speciellt mycket sug heller. Två gånger har jag missat 1 timme med maten och det är då sötsuget har slagit in och faktiskt hållt i sig även efter jag har ätit, men än så länge har jag dövat suget med en kopp te eller kaffe. Det hjälper också att hålla sig upptagen på dagarna så att man inte går och letar i kylskåpet eller skafferiet 🙂

IMG_3209.JPG

Idag när det var fredagsfika och en av mina mest baktalangfulla kollegor bjöd på chokladcheesecake så satt jag och mumsade på min Kesella 🙂 Det var faktiskt inte ett dugg svårt att stå emot just idag, även om den där cheesecaken förmodligen hade varit en dröm för smaklökarna 🙂

IMG_3217.JPG

Och till middag ikväll gjorde jag en varm sallad med bulgur, avokado och magert kött, blev smaskens!

Träningen är avklarad för idag och det är snart läggdags! 🙂

3 Comments

  • Linn

    Hej! Vad duktig du är! Jag har länge varit sugen på att görs något liknande men har så svårt gör vilken mat min son (lika gammal som Lucas) då skulle äta. Kompletterar du maten med något som passar honom ex o fett väg? Får han annan mat? Burkmat? Kan du inte berätta lite om hur du får det att fungera? Min son vägrar tyvärr burkmat så det blir mycket makaroner o korv här till honom som komplement när vi äter sånt som inte fungerar för honom (ex har han svårt att tugga köttbitar) tack på förhand!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.