Okategoriserade

Mamman städar på sin egentid, vad gör pappan?

Det blev ingen kryssning idag… både Sandra och Jessicas familjer blev magsjuka inatt, såg att det var många av dom andra bloggarna som var sjuka också. Efter mycket velande bestämde jag mig för att stanna hemma jag och också. Jag ville inte riskera att vara ensam på en båt i 10 timmar, då har jag ganska mycket annat nyttigt och vettigt att göra hemma 🙂 Hoppas att det blir något nytt tillfälle med Stena Line en annan gång!

Men jag kände ändå väldigt starkt att jag behövde lite egentid. Lite tid helt själv utan att bli avbruten, så Jair och Lucas gick iväg till minisimmet ensamma idag. Totalt får jag cirka 2 timmar själv, men vad gör mamman med sin egentid när pappan lämnar köket fullständigt nergrisat trots att mamman städade där igår!! Jo, mamman städar…. Undra om pappan skulle göra det? Tror inte det haha!!

 

 

 

(null)

2 Comments

  • Niki

    Haha det där är så roligt.. Jag och min man ger varandra typ en heldags egentid några gånger om året och då brukar jag antingen städa i början så att jag sedan kan slappna av i mitt iordningställda hem eller innan han och dottern kommer hem.. Men min man gör det inte alls, han har verkligen EGENTID, slappar totalt, fixar inte med nåt måste som man annars inte hinner med :p ibland avundas jag honom att han kan ta vara på sin egentid

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.