Okategoriserade

Svar på vem är du :-)

Alltså det har varit sååå himla kul att läsa era svar på mitt ”Vem är du?”- inlägg! Vissa av er kommenterar ofta och då vet jag att ni läser min blogg och vissa kommenterar nästan aldrig men säger hej nån gång! Det är också kul när jag får reda på att jag har läsare som jag träffade mycket förr, Hej Anna med 3 pojkar 🙂 Jag tänker mycket på er och saknar era fester och kalas hehe!

Det var också kul att höra att jag har läsare över hela landet och många av er ska snart bli tvåbarnsmammor! Dom flesta av er verkar ha barn i samma ålder som Lucas och har följt mig sen både ni och jag var gravida 🙂 Så himla kul att vi har delat snart 2,5 år tillsammans!! Jag tyckte också att det var kul att en del av er hade hittat min blogg när ni själva var gravida trots att jag inte var det just då. Graviditet är något som fascinerar mig och min blogg är ju egentligen en gravidblogg, men jag kan ju inte vara På Smällen jämt! Även om jag skulle önska det haha! Jag längtar tills jag kan få skriva om graviditet igen 🙂

Nu ska vi iväg på kalas hemma hos grannen, vi syns senare igen 🙂

 

 

(null)

2 Comments

  • renata

    Hej. Skriver i detta inlägget då jag missade att skriva på det förra. Jag bor tillsammans med min familj i gbg. Har 2 tjejer som är födda -13 och -11 🙂 väldigt kul att följa dig. Skulle vara kul att få träffa dig någon gång 🙂 kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.