Fitnessfighten,  Skönhet & Hälsa,  Träning,  Viktnedgång

Bara 1 kg plus

Bara 2 dagar kvar i brasselandet! Och jag är stolt över att säga att under hela tiden här så har jag bara gått upp ett ynka kilo! Känns så gött att jag bara har ett kilo att gå ner när vi kommer hem och att jag därefter kan satsa på att slimma till kroppen och skaffa mig en stark kropp istället för att jaga kilon 🙂

Jag vet inte hur lätt/svårt det är att få ihop livspusslet med jobb, träning och dagislämning. Jag vill inte att det ska sluta med att jag kommer hem så sent att min skatt redan sover när jag kommer hem. Men jag önskar att få träna på gym minst 3 dagar i veckan. Men för att ändå ha tid med Lucas hemma och för att få lite hjälp på traven med träningen så ska jag köra Mammashape med World of Shape nu i september 🙂 Ska bli skoj! Jag körde ju Kickstart (samma som Fitnessfighten) förra hösten. Jag fick grymma resultat! Nu hoppas jag ju på nåt liknande igen såklart 🙂

20140723-102035-37235647.jpg
Resultat från förra årets fitnessfight

2 Comments

  • Linda

    Ett tips är att inte gå efter vad vågen Vidar utan att göra kroppsscsnningar regelbundet om du är seriös med träningen. Ett kilo upp eller ner kan ju betyda väldigt olika saker. Ett kilo ner om det är muskler som försvunnit är ju inte bra. Och ett kilo ner i endast fett är ju jättebra. På en kroppsscanning får du bl.a. Veta fett%, kilo muskler, vatten%, din kropps ålder och hur mycket farligt Bukfett du fått

  • A

    Jag har fått ber nästan 20’kg sen A föddes, alltså mina gravidkilon men min kropp ser annorlunda ut. nu skiter jag i vad vägen visar utan målet är att få stark kropp.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.