Dag 4 – sötsug och mellanmål + 30% rabatt på alla program!

– Samarbete med World of Shape –

När man kör World of Shapes kostprogram så får man inte äta något socker och det är en av dom största utmaningarna för många – även för mig. Om ni visste vilken sockerråtta jag har blivit det sista. Jag går liksom jämt och kikar i skåpen efter nåt gott 😛 Det är verkligen på tiden att detta vänjs av!

Jag måste säga att det gått väldigt bra hittills. Visst är 4 dagar ingen jättekamp, men jag tror inte heller att det kommer bli så mycket svårare än så här. Anledningen till det är att man äter såpass ofta i Fitnessfighten att man knappt hinner bli hungrig eller sugen, man äter ju med 2-3 timmars mellanrum och då hinner man aldrig bli riktigt hungrig och då får man inte den där sockerdippen efter maten 🙂

Dessutom är mellanmålen ruskigt goda i kostprogrammet. Jag har flera favoriter, bl.a. en mangoshake, en jordgubbshake med jordnötssmör och äpplepajen till kvällsmål och den HÄR är också mums!

Om ni vill haka på min träningsmånad så har jag en grym rabattkod på 30%! Ange kod PASMALLEN25 så dras 30% av när ni köper ett program på World of Shape ?

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

    • Emma - På Smällen!

      Det hade jag missat! Det har du helt rätt i så därför förhandlade jag precis till mig 5% extra. Man får alltså 30% på programmen med min kod PASMALLEN25. Tack för att du uppmärksammade! Kram!

      Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här