Var Jairs familj bor

Jag tänkte jag skulle berätta lite om vart vi ska i Brasilien. Jair kommer från en stad i Brasilien som heter Salvador. Det är Brasiliens tredje största stad som inte ligger långt ifrån ekvatorn.

I Brasilien bor nästan hela Jairs släkt med undantag från Jairs två bröder och syster som flyttat till Portugal. Jairs släkt är jättestor så jag har inte träffat alla, men dom som jag har träffat bor i slumområden. Hans släkt är helt fantastisk, allihopa har stora hjärtan och är otroligt gästvänliga. Jag har suttit hela kvällen och tittat tillbaka på bilder från när vi var där sist och nu längtar jag!

På bilden är Jairs brorsdotter, Jair syster, jag, Lucas, Jair och Jairs bror

Den här lilla goding som bara var 3 år när vi var där sist har jag saknat extra mycket! Nu kommer hon vara nästan 7 år! :O

Dotter och pappa 🙂

Jag har tyvärr inte många bilder på Jairs mamma och pappa så det blir väl ett mission när vi kommer ner. Jairs mamma tycker inte om att vara med på bild, men lite fler bilder på Jairs pappa borde vi kunna ordna 🙂

Bilden nedan är tagen 2011 när jag och min familj skramlade ihop och köpte en tvättmaskin till Jairs mamma! Hela hennes liv hade hon tvättat för hand och nu förenklades hennes liv gånger 100 🙂

Nu är det bara 1,5 månad kvar tills vi åker! Pirrigt! 🙂

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

 1. Sanna

  Vad härligt glad hon ser ut att vara för tvättmaskinen! Tänk att det mest enkla och simpla som vi här hemma i Sverige räknar med ska finnas, kan bli en sådan stor grej i ett annat land, med människor som kanske inte har det lika bra som vi har det här i Sverige. Det är facinerande och så fantastiskt att få se – och säkert ännu bättre att få vara en del utav.

  Kram Sanna

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Ja hon blev verkligen överlycklig! Det är verkligen inte samma standard där som hör hemma i Sverige. Det ska bli kul att vlogga när jag kommer ner till Brasilien för då kommer jag verkligen kunna visa hur livet är där ? kram!

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här