Första graviditeten,  Träning

Kantareller, ny craving?

Nu har jag precis kommit hem efter att ha tränat MRL på sportlife! Så himla skönt att komma iväg o träna igen! Jag har varit supernervös för att träna ”fel” så att bebis inte skulle må bra, men igår övertygade läkaren mig om att dt går bra att träna som vanligt, även magmuskler. Han sa att det värsta jag kan göra är att sitta stilla!

Så idag gick iväg med min bull-mage, ja det ser ungefär ut som jag har ätit lite för mycket bullar! När jag skulle gå hem på från träning bestämde jag mig för att först gå till Coop för att köpa lite bröd o plötsligt började jag dagdrömma om smörsteka kantareller o rostbröd! Mums!! Hoppas bara inte det blir min nya craving! Det är ju inte alltid helt enkelt att få tag på kantareller, men nu är det iaf rätt årstid!

2 Comments

    • Emma

      Ja, jag stod där o vela lite innan jag bestämde mig för att köpa dom eftersom dom är så dyra! Tänkte att risken är ju att jag fastnar för dom o bara MÅSTE ha kantareller!!! Men jag bestämde mig för att jag är värd kantareller hehe!! Men jag hoppas att det inte blir en craving!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.