Okategoriserade

Ultraljud

Vilken fantastisk dag det här har varit! Just nu ligger jag i sängen o kan inte sova. Jag ligger o tänker på den lilla bebisen i min mage som vi fick se på ultraljudet idag. Jag är så himla lycklig!

Nästan direkt efter att läkaren hade satt ultraljudstaven på min mage gjorde den lilla bebisen ett litet skutt så att vi skulle veta att den levde. Läkaren visade oss hjärtat och vi fick se den från sidan. På sidan stack du upp en liten arm, det var typ som om bebisen vinkade till mamma o pappa!! Åhhh va härligt dt var att se! Jag kunde inte fatta att allt detta händer i min mage! Jag kan ju inte känna något än! Jag mår ju inte ens illa! I och för sig kan jag känna att det växer så det knakar ibland men det känns ju precis som vanlig mensvärk!

Doktorn bekräftade att bebisen nu är 10 veckor + 3 dagar genom att mäta den, vilket stämde perfekt med det datumet som jag själv tror att den lilla blev till, nämligen midsommardagen!

Han sa också att nu behöver jag inte oroa mig och vänta på vecka 12. Vecka 12 är den gyllene regeln från innan man kunde göra ultraljud. Så idag på jobbet har jag berättat den glada nyheten om det lilla livet i min mage och jag fick en hel del kramar och många leenden!! Åhh jag är så himla lycklig! Imorgon kanske jag skriver på Facebook 😉

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.