Okategoriserade

Dom snygga nättrosorna ;)

Jag tyckte det där med nättrosorna var riktigt roligt, så jag skriver ett till inlägg för att svara på era kommentarer! Klicka HÄR för att komma till första inlägget om nättrosor under förlossningen!

Först och främst vill jag tacka alla vänliga själar där ute som har förklarat för mig vad dom ska vara bra för! Helt ärligt så hade jag inte fattat det förut och jag hade flera gånger fått höra att man använder såna när man ska föda barn!

Det här ämnet verkar vara väldigt HETT! Det känns till och med som att vissa kände sig lite provocerade över mitt inlägg!

Jag kommer aldrig tycka att trosorna är sexiga, men det spelar ingen roll för jag bryr mig inte om jag är sexig under förlossningen eller ej. Precis som Nybliven pappa kommenterade på första inlägget så tror jag inte att min kille bryr sig om vad jag har på mig heller faktiskt! När jag tänker efter så skulle jag hellre vilja vara osexig än sexig under förlossningen!

Men om trosorna inte hade haft nån funktion så hade jag antagligen inte tagit på mig dom. Och varför dom är gjorda av nät hade jag inte fattat om ni inte hade förklarat det!!! Varför skulle man ha genomskinliga trosor liksom? Det var för mig en gåta… 🙂

Jag gillar att det är engångstrosor så att ingen annan har använt dom innan mig, plus att man kan slänga dom direkt efter 🙂 Och att dom är sköna är ju jättebra isf kommer jag med sno med mig såna hem för tiden efter jag också 🙂 Tipset med att göra en amningsbh låter ju också jättesmart även om jag inte riktigt fattar hur 😛

String har jag verkligen inga planer att ta på mig! Skulle nog inte vara så praktiskt med en jättebinda i ett par string! Haha!!!

4 Comments

 • Maria

  Jag förstår inte varför en så SMAL person har trosorna på bilden, om det nu är ’förlossningstrosor’ 😉 Hade dock ingen aning om att de existerade så tack för infon 😉

 • tildan

  åh de bästa trosorna i världen! Tänkte faktiskt skriva ett eget inlägg om dem 🙂 Jag tog till och med med mig några hem efter min förlossning haha 🙂 Men efter två dagar hemma sa jg åt mig själv att skärpa mig, så då bytte jag till vanliga boxertrosor ist.

  Anledningen till varför jag älskade dem är för attt vanliga trosor sitter åt runt magen och kanske åker upp mellan benen och det kommer du INTE vilja efter fl. Dessa fantastiskt fula men ack så sköna trosorna sitter inte åt runt magen, vilket är skönt då du kommer vara helt öm runt magen 🙂

  Min f-bm tryckte på magen efter fl för att känna om livmodern drar ihop sig och hua mig vd ont det gör!

  Jag lovar dig, ta med dig ett gäng hem, du kommer inte ångra dig 😉

 • Emma

  Haha Maria!! Det har jag inte ens tänkt på själv, men det är ju faktiskt ganska korkat!! Borde ju varit en tjej med rund gravidmage!!

  tildan, ja, jag har förstått att dom där trosorna ska vara himla bra och speciellt för tiden efter när man är som mest känslig därnere. Hade ingen aning om att man har ont runt magen också, men det är ju toppen att dom där trosorna finns då 🙂 Ja, jag ska verkligen ta ditt tips om att ta med mig några hem 🙂 🙂 Hoppas du har det bra med er lilla nyfödda 🙂 jag tittar in i din blogg lite då och då 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.