Dag 4 är avklarad

Sen träning även idag, men nu är den avklarad och nu ska jag gå och lägga mig direkt så att jag får några fler sömntimmar än jag fått tidigare i veckan. Sömn är ju bra att ha också 🙂

(null)

Idag har jag ätit yoghurt med müsli till frukost, kesella med hallon på båda mellanmål och kvällsmaten och både lunch och middag åt jag saftiga köttfärsbiffar som jag gjort själv på nötfärs med röd quinoa och en snabb sallad. Så himla enkel mat men jättegott! Perfekt som mitt i veckan mat. Imorgonkväll ska jag prova att slänga ihop en chiapudding 🙂

(null)
Dagens mat ser kanske inte så god ut, men det var väldigt gott! Det blir samma imorgon igen 🙂

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här