9:e månaden!

Nu är jag i 9:e månaden! Gud sååå häftigt det känns! Jag vill säga det högt massa gånger! Hoppas många frågar mig i vilken månad jag är i nu så att jag kan få smaka ordentligt på orden i min mun! Haha! Ni tycker säkert att jag är knäpp nu, men jag älskar verkligen att vara gravid och jag har alltid tyckt om min kropp så mycket som jag gör när jag är gravid! Jag försöker verkligen ta vara på det sista av graviditeten nu. Suga in alla intryck och pränta in alla minnen och känslor på näthinnan så att jag kan tänka tillbaka och minnas.

Jag tror att det syns på mig hur mycket jag tycker om att vara gravid. Igår var det en narkossköterska som frågade när det var dags och när jag svarade april så sa hon “då måste du må väldigt bra i din graviditet, för du ser ut att må väldigt bra”. Jag blev superglad särskilt eftersom jag själv inte kände mig så där jättesnygg. Jag var osminkad och hade inte hade sovit mer än ett par enstaka timmar två nätter i rad och dessutom var jag hela tiden nära till gråten eftersom Lucas såg så ynklig ut innan han vaknade.

Visst känner jag hur foglossningen begränsar mig och kroppen är öm och så vidare, men graviditeten för ändå med sig mycket positivitet och lycka <3

 

 

Foto: Fotoliselotte  

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här