Nu är BF här!

Nu är graviditeten fullbordad och det är dags för bebis att komma! Det enda jag känner är min vanliga magont och att jag börjar bli hungrig igen 😛

Jag är nog ändå lite nervös inför förlossningen nu när allt kommer omkring… Lite läskigt är det ju faktiskt. Men allra mest är jag rädd för tiden efter… Att det ska göra ont där nere…

Och en till sak som jag ligger här i mörkret och grubblar på! Vi har inte köpt nåt spjälskydd!!! Nu fick jag helt plötsligt lite panik över det trots att vi har ett litet babynest som ska ligga i sängen första tiden… Vi behöver väl inte ha att spjälskydd dom första veckorna men nu känns det helt plötsligt superviktigt! Åhh vilken miss vi har gjort känns det som…

20130314-003605.jpg

Relaterade Inlägg

10 Kommentarer

 1. Teesen

  Vi hade inte ens spjälskydd till våran son, hade köpt ett, men satte dit det först i helgen när vi sänkte ner sängen. Och då är han 8½ månad. Men alla vill ju ha olika, jag valde att inte ha något för jag ville kunna se honom ordentligt. Hoppas bebisen kommer snart, och att allt går bra!! =)

  Svar från Emma: Det låter bra! Då behöver jag inte känna mig stressad 🙂

  Svara
 2. tova

  Dagen D 🙂 så spännande!!! De gör ont där nere efteråt, men de är ju inte så konstigt..värst dagen efter för mig..men när man kollar på sin fina underbara bebis så är det såååå värt och man glömmer de onda!! 🙂

  Svar från Emma: Tack Tova 🙂 Jag vet attt det kommer vara värt det även om jag är orolig för hur det kommer vara tiden efter..

  Svara
 3. Angélica

  Kan lugna dig med att jag inte haft speciellt ont down there efter någon utav förlossningarna.
  Visst känns det någon dag efter men har inte haft “ont” =)

  Kom nu lilla bebis, nu vill vi se vem du är efter att ha följt dig i magen <3

  Svar från Emma: Det låter bra! Hoppas att jag får det som dig!! Ja nu vill vi träffa bebis 🙂

  Svara
 4. Madde- Nybliven mamma till lille Olle

  Åh snart Emma <3 Hoppas du slipper gå över 14 dagar som en annan. men de fixar du isåfall! Snart har ni er skatt <3

  Svar från Emma: Ja, jag hoppa jag slipper 14 dagar. Men en vecka kan jag tänka mig… än känner jag ingen press. Om jag går över en vecka ska jag nog prova några huskurer… typ hallonbladste, annans och sånt. Jag tycker sånt där är så spännande och även om jag inte vet om jag tror på det eller inte så vill jag gärna att det ska vara sant haha!!

  Svara
 5. Cia

  Oroa dig inte om att det ska göra ont där nere. Det känns i nedre magen, alltså i livmodern som smärtan kommer att sitta! När det väl e dags att krysta (det känns som att du ska bajsa) så andas och ta det lugnt och tryck inte för hårt för då kan du gå sönder. Jag gick inte sönder. Det lättaste av hela förlossningen var att krysta ut min dotter, jag tyckte inte det gjorde ont och jag skrek bara i sista krystningen så jag skulle få kraft. Allt kommer gå bra, tänk på att en värk är en värk mindre och närmare din son. Lycka till!!!

  Svar från Emma: Tack cia! Jag hoppas också på att slippa brista…

  Svara
 6. Emelie

  Spjälsöngsskyddet är till för när de rör sig och kan sticka ut händer och fötter, och det tar ett tag innan de kommer någonvart så oroa dig inte 🙂

  Svar från Emma: Så bra tack 🙂

  Svara
 7. Emelie

  Haha, jäkla autocorrekt! Sigtuna= sig

  Svar från Emma: Jag fixade ordning stavningen åt dig i din kommentar 🙂

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här