Första graviditeten

Magen känns som mer än en mage

Nu i vecka 32 så känns magen av mkt mer. Det känns faktiskt inte längre som bara en rund mage som har sitt eget liv.. Det känns som jag har nåt i den även när bebis inte sparkar. Den är nästan jämt hård, jag tror att bebis ligger med ryggen utåt och ibland känns det som jag går o bär på en basketboll och ibland känns det som jag bär på en väldigt bucklig basketboll. Innan tyckte jag att magen kändes som en helt vanlig mage som inte innehöll nån bebis när inte bebisen sparkade men nu känner jag av bebisen på ett helt annat sätt. Kanske är det för att det är trångt i magen nu.

Någon annan som känner igen sig?

20130117-200546.jpg

3 Comments

  • Angelica

    Absolut! Magen är verkligen inte tom, den e full av bebis och värre ska det bli 🙂 jag har ett himla tryck neråt ofta som inte är jättebehagligt.. Så nog känns bebisen av alltid 🙂

    Svar från Emma: Haha!!! Har också börjat känna tryck neråt. Speciellt när jag suttit och ska upp och gå. då kan det bli jättemkt tryck ner och mot blåsan fastän jag inte är kissenödig. Känns nästan som man ska tappa ut bebisen snart 🙂 haha 😛

  • Monica-Gravid med nr 1

    Känner också igen mig. Det är mer påtagligt att det är en bebis där inne nu. Den bökar, knuffar och sparkar hel tiden känns det som. Och magen får alla möjliga konstiga former 🙂

    Svar från Emma: Ja, det där med konstiga former det har jag börjat se nu 🙂 Det är så häftigt! Och ja, känns som bebben är vaken nästan jämt 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.