Snart förändras livet

Snart så förändras livet för alltid! För mig är det jättesvårt att fatta, att jag när som helst kan bli mamma och att mitt liv förändras för alltid. I och med graviditeten tycker jag inte direkt att livet har ändrats mer än att jag inte kunnat dricka alkohol och inte kunnat äta mina älskade mögelostar! Åhh vad jag längtar efter mögelost! Åhh vad jag längtar efter bebis!

Allt känns så otroligt häftigt just nu!! Livet känns så bekymmerfritt på nåt sätt 🙂 lycka!!

Bebis, du vet att du kan få komma ut nu va? Jag är så himla nyfiken på dig!!!!

Relaterade Inlägg

3 Kommentarer

  1. Tessan

    NI har en riktigt omvälvande & underbar tid framför er alltså 🙂 Ska bli så spännande att få se vem som bor i din mage! 😉

    Svar från Emma: Ja, jättejättespännande!

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här