Imorgon ska jag knipa

Japp, så är det imorgon ska jag knipa så att det blir alldeles stängt därnere haha! Varför det undrar ni kanske? Jo, för imorgon är det Lucas 3-årsdag! Det känns inte alls som förlossningen är på gång, men jag känner i kroppen att jag har överansträngt mig som in i bomben. Jag har ju burit Lucas jättemycket och när Jair kom hem idag så städade vi tills jag hade så ont i fötterna, ryggen och magen att jag blev helt soffliggande. I magen känns det ungefär som att jag får kramp och samtidigt tappar andan, ungefär som jag blivit boxad i magen. Krampen är på ovansidan av livmodern så det känns inte som förlossningsvärkar, men när det kommer till sammandragningar och förvärkar så vet jag knappt ut eller in längre. Jag blev förvirrad efter att min mage blev sne den där gången i andra trimestern och sen dess så vet jag knappt ut eller in längre! Läs inlägget här: Snemage – sammandragningar eller bebis?

Hur som helst så ska Lucas dag förbli Lucas dag, så om det nu skulle sätta igång så kniper jag hehe! Så gott det går i alla fall 🙂

  

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

 1. -Jenny-

  Alltså. Jag är lite kluven till det där. Min stora kille är född 11 januari och med lillebror fick vi BF 15 januari. Både jag och min sambo var hela tiden konstigt nog inställda på att de skulle få samma födelsedag just för att det hade varit så typiskt. Men han kom inte 11 jan och efter det kändes det som jag gick över tiden trots att BF inte ens passerat. 20 januari föddes han…
  Nu har han fyllt 1 och J har fyllt 3 och det känns fortfarande konstigt att det inte är samma dag på något vis. På ett sätt är det bra att de har varsin dag, men samtidigt hade jag tyckt att det var lite fint om de fått dela. Lite bökigt att fira två gånger så tätt.
  Men, heja dig, knip igen idag!!!

  Svara
  • pasmallen

   Haha så lustigt det kan bli! Jag blandar ofta ihop Lucas födelsedag för jag hade BF den 14:e mars men jag hade själv räknat ut att BF skulle bli 15:e mars vilket även är min pappas och hans frus födelsedag så jag trodde han skulle komma då. Men så kom han den 16:e mars. Jag lärde mig tillslut hans födelsedatum, men sen blev jag förvirrad igen när jag fick BF den 14:e april med denna bebisen haha 🙂 Ja, det förstår jag, men det är skönt att ha sin egen dag när man har syskon också. Men ni kanske inte behöver ha ett jättestort firande båda dagarna? Det kanske räcker med lite sång och paketöppning på sängen på morgonen och sen att barnet får önska kvällsmaten den dagen och kanske att man ska ha mys framför TVn? Och sen kan ni fira med kalas för släkt och vänner på samma dag?

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här