7 ställen att besöka på semestern till Mallorca

Det är många som har frågat oss om vi har några bra tips på semestern till Mallorca, så Victor har knåpat ihop ett inlägg med sina 7 bästa ställen att besöka på semestern till Mallis.

Victor:
Mallorca är, som många av er kanske redan listat ut, som ett andra hem för mig efter att ha spenderat nästan alla mina somrar som barn där. Det var därför jag valde just Mallorca som plats för att fria till Emma. Även om andra förslag som Paris, Rom och Barcelona också dök upp i mitt huvud när jag började planera, så var det i slutändan inget svårt val. När jag nötte för- och nackdelar med de olika alternativen så kom jag varje gång fram till att Mallorca ändå var rätt för just oss. Det är många gånger som jag berättat om de ställena som jag nu äntligen fick visa Emma, som själv velat åka dit, och vi fick lyxen att uppleva allt jag berättat om på tu man hand.

Resan till Mallorca var en överraskning för Emma, hon visste absolut ingenting förrän vi satt på flygplanet, läs om hennes upplevelser HÄR!

Nu när jag äntligen fått överraska Emma så behöver jag ju inte längre hålla de ställena vi varit på för mig själv, utan kan dela med mig även till er! ☺️ Håll därför tillgodo med listan nedan, och hoppas att ni får njuta lika mycket som oss!

1. Beach Club Gran Folies, Cala Llamp
En av, om inte den, de bästa beach clubs:en på ön, i närheten av Port d’Andratx med kristallklart vatten vid klipporna och saltvattenspool plus högklassig mat och dryck som serveras direkt till solbäddarna

2. La Bovéda
Genuin tapasbar i klassisk miljö mitt i Palma, där man kan sitta i timmar och både äta och dricka gott, se till att boka bord i tid

3. Bar Abaco
Unik cocktailbar i barock stil gömd bakom en massiv trädörr i den äldre delen av Palma, med passande klassisk musik komplett med fantastisk innergården där jag friade till Emma!

4. Puerto Portals
Lyxig marina vid havet nedanför Portals Nous med mängder av restauranger och dyra märkesbutiker att flanera mellan även när solen gått ner

5. Platja d’Oratorio
“Panoramastranden” nedanför granne med lyxyachterna och flanörstråken i Puerto Portals, med Roxy Beach Club som prick över i:et, där man kan njuta av Sangria de Cava och skön musik dagen lång

6. Cala Bendinat
Lugn och familjevänlig liten sandstrand, inklämd i grannviken till den större “panoramastranden”, nerför backen från där jag växte upp. Det är här ni kan matcha Emmas våghalsiga hopp från klippan!

7. La Perla, Portals Nous
Precis som namnet intygar; en italiensk pärla till restaurang i Portals Nous, där jag spenderat i princip alla mina somrar, som serverar klassiska italienska rätter med fräscha och uppfinningsrika smaker. Detta är familjen Ingrossos restaurang!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här