Höstinredning + 30% rabatt med kod

– I annonssamarbete med Ellos –

Det bästa med hösten är myset inomhus 🙂 Tänk varma gosiga filtar, tända ljus och mysbelysning. Det är så stämningsfullt! Och ju närmare julen man kommer ju mer mys blir det!

Just nu har Ellos massor av nyheter inom textiler och belysning. Det har till och med börjat komma in adventsljusstakar och julstjärnor. Dessutom har jag en grym rabattkod till er på heminredning så passa på nu!

Använd rabattkoden 403455 och få 30% rabatt på dyraste varan inkl. märken (ej möbler). 
Koden är giltig t.o.m 31/10 och gäller på ordinarie priser.  

Jag gillar dom annorlunda julstjärnorna. Jag tycker dom är smakfulla och jag gillar den råa looken. Man kan ta fram dom redan i mörka november eftersom dom är en perfekt inredningsdetalj och inte bara en klassisk julstjärna.

oll5
oll10
oll1

HÄR / HÄR / HÄR

Jag älskar påslakanet till höger här ovanför, det är bland det finaste jag har sett! Så drömmigt vackert! Det finns i många olika färger 🙂

oll7
oll8
oll6

HÄR / HÄR / HÄR

Just nu håller vi på att inreda barnens sovrum. Först ut är Isadoras rum. Hon ska få gardiner, sätta upp tavlor och ett litet bord med stolar så att hon kan bjuda sina dockor på te 🙂 Jag förälskade mig också i den här sänghimmeln – så fin! Isadoras rum kommer gå i vit, trä och rosa 🙂

oll2
oll11
oll12

HÄR / HÄR / HÄR

Vi behöver också gardiner till vardagsrummet. Jag har bott i huset i 3 år nu men fortfarande inte fått upp några gardiner och det är ganska så störigt när solen lyser in och man vill titta på TV. Jag gillar sammetsgardinerna, både dom grå högst upp och dessa röda. Så fina! Det känns som rummet skulle bli mer ombonat med dom 🙂 Någon som har sammetsgardiner hemma? Jag är nyfiken både på hur det släpper in ljus och inte släpper in ljus, nån som kan dela med sig?

Klicka HÄR för att komma till Ellos och se resten av utbudet!

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

 1. Malin

  Vi har mörkgröna sammetsgardiner i hela sovrummet typ. För båda fönstren och även för bokhyllorna där vi har tv och annan teknik. Otroligt skönt att kunna dra för det och få ett mysigt sovrum.
  Gardinerna vi har är från Ellos och dom stoppar ljus ganska bra även om dom inte är mörkläggande.
  Men jag älskar dom!
  Gör rummet så fint och mysigt.
  Vi har fäst dom i taket också så det blir ännu bättre enligt mig i alla fall 🙂

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här