Tredje, bästa och mest chockerande dagen på överraskningsresan!

Nu har jag äntligen kommit tillskott för att berätta om den tredje, bästa och mest chockerande dagen på överraskningsresan till Mallorca. Victor tog mig verkligen med storm under denna resan, aldrig har jag blivit så bortskämd och överraskad i hela mitt liv som jag blev under dessa dagar, men den här dagen tog priset!

På morgonen startade vi med frukost på hotellet. Det kändes som vi satt och njöt länge av frukosten, men ändå var vi klara långt tidigare än vad vi var någon av dagarna när vi var på semester med barnen i Spanien. Det är lustigt det där, hur mycket längre tid allt tar när man har barnen med sig 🙂 Efter frukosten åkte vi en runda med cabben. Victor visade mig var hans familj hade lägenhet när han var liten och paradisstranden som han tillbringat alla sina somrar på. Det var lite känslosamt att äntligen få se dom platser som Victor pratat så mycket om.

Vi parkerade och sen gick vi ner till stranden, men där skulle vi inte stanna. Victor tog med mig på sightseeing upp på berget där jag fick se den mest makalösa vyn över havet som jag har sett. SÅÅÅÅ himla VACKERT! Längst där uppe på berget låg en bedårande kyrka som vi gick fram till. Jag kunde inte låta bli att drömma mig bort och sa: “Här kan man gifta sig.” “Mmmm” svarade Victor hemlighetsfullt med ett leende på läpparna 🙂

org_dsc07067
org_dsc07065
org_dsc07054
org_dsc07064

Utsikten från kyrkan är helt makalös!

Vi gick ner på andra sidan berget där det fanns en beach club som alla vattenskotrar kunde lägga till vid. Där åt vi lättare lunch och delade på en cava sangria. Vi satt kvar länge länge och bara njöt av varandra och musiken. När vi tröttnade gick vi till stranden och badade. Det var så härligt så man kunde ligga i hur länge som helst och bara flyta, simma och chilla.

org_dsc07074
org_dsc07077

När det började närma sig kväll gick vi tillbaka mot den lilla stranden som Victor hade tillbringat sina somrar som barn och köpte en liten souvenir. En liten glasflaska med magnet på baksidan som vi öppnade och fyllde med sand från stranden. Den skulle bli till ett vackert minne från den här resan.

På kvällen åkte vi in till Palma och åt middag på en populär tapas restaurang som kändes nästan som en vinkällare.

Victor beställde in massor av god mat och bubbel. Vi satt många timmar och bara njöt, åt och drack. Det blir aldrig tråkigt att sitta och prata med Victor. Han har alltid något intressant eller roligt att berätta som leder oss vidare in på samtalsämne efter samtalsämne. Det blir nästan aldrig en tyst stund när vi är med varandra.

Efter restaurangen tog Victor med mig till ett ÄNNU häftigare ställe! Jag höll verkligen på att tappa hakan här! Det var som att gå bakåt i tiden till romartiden. Det var statyer överallt, målningar på väggarna, gardiner och massor av frukt på golvet och dekorerat som högar runt omkring. Det var sååå vackert! Vi beställde in varsin drink och sedan passade jag på att gå på toaletten. När jag kom ner för den stora trappan hörde jag en pampig musik och plötsligt ramlade MASSOR av rosenblad nerför taket! Så vackert! Folket tjoade och applåderade!

org_dsc07115
org_dsc07094
org_dsc07087

Jag gick tillbaka till Victor i baren och där stod vi och pratade en lång stund innan vi beställde en till drink för att sedan gå och sätta oss i uterummet som var nästan ännu pampigare än det andra. Här var det fåglar som kvittrade, växter, träd och fontäner. Det var riktigt häftigt faktiskt! När vi satt där så säger Victor plötsligt “Emma älskling” och med tårar i ögonen berättar han att han vill dela resten av sitt liv med mig. Han går ner på knä och då förstod jag, mitt hjärta hoppade till och utan att tänka slängde jag mig över honom för att krama om honom. Mitt hjärta rusade av lycka och när jag tillslut sansat mig frågade han ” Vill du gifta dig med mig?”. Jag är verkligen världens lyckligaste och mitt hjärta vill explodera av känslor, även nu 1,5 vecka senare! Jag är så kär och att jag ska få gifta mig med världens finaste, min själsfrände, största kärlek i livet och bästa vän, känns som en saga! En dröm som går i uppfyllelse! Ja, sa givetvis “JAAA!” på hans fråga! Victor satte den vackraste diamantringen på min hand. Ett amerikanskt sällskap stannade till för att gratulera oss och vi svävade bokstavligt talat på moln!

org_dsc07124
org_dsc07110
org_dsc07098

En liten stund efter detta stängde stället och då tog vi en taxi hem för att fira med mera bubbel på hotellrummet 🙂 Vilket firande det blev!

Detta var en av dom första bilderna på oss som nyförlovade, kanske rent utav den första!

Relaterade Inlägg

13 Kommentarer

 1. Emma

  Stort grattis till er båda ?
  Kan inte Victor skriva ett inlägg med tips från Mallis? Stränder, restauranger m.m
  Hade varit jättekul!!

  Svara
 2. Sara

  Va himla gör kul för er ? Jag trodde att jag aldrig att jag skulle bli lycklig igen när barnens pappa gjorde slut o jag mådde så dåligt men försökte tänka positivt när skrev att du träffat V o hur lycklig du blivit, o tänk att jag hittade mitt livs kärlek i sommras helt oplanerat o jag är lyckligast i hela världen ?

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Men vad roligt att höra!!!! Jag är så glad för din skull! Jag vet precis hur hopplöst det kändes och jag trodde på allvar att jag skulle vara ensam länge länge. Ja, jag räknade t.o.m. med 7 år för det hade jag läst i nån statistik. Så underbart att du också hittat din livs kärlek ❤️ njut! Det förtjänar du!

   Svara
 3. Ylva

  Grattis! Jag gissade på frieri när du berättade om överraskningsresan 🙂 Så härligt för er, nu börjar ett nytt kapitel i era liv!

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här