Första dagen som förlovade på Mallis!

Nu har jag snart berättat om hela överraskningresan till Mallorca, det är bara sista dagen kvar att berätta om. Vi var bara på Mallis i tre hela dagar, men det kändes längre, antagligen för att jag sög in varenda sekund och försökte memorera känslan för att kunna ta fram det ur minnet en grå höstdag. Jag vill minnas varenda ögonblick av den resan, den var så sagolik på nåt sätt, som en dröm som jag inte ville vakna upp från. Nu är vi hemma igen men vi pratar ofta om minnen från dessa 3 dagar.

Den sista dagen var vi ganska så trötta när vi vaknade upp på vårt hotellrum. Vi gick upp och åt frukost på hotellet och sedan tog vi en taxi in till Palma för att hämta bilen som vi lämnat dagen innan. Det var härligt väder, vi lyssnade på vår favoritmusik och håret fladdrade i vinden. När vi kom tillbaka till Bendinat åkte vi raka vägen till stranden som jag berättade om i förra inlägget. Sanden där är så otroligt len och vid vattenbrynet ser den nästan ut som siden. Vattnet var alldeles blågrönt och kristallklart, nästan för vackert! Vi la oss på stranden och bara njöt av lugnet en stund. Vi tog ett dopp i vattnet och sen bestämde vi oss för att gå till samma Beach club som vi var på dagen innan. Vi gick upp för berget som man behöver göra för att komma till andra sidan där Beachklubben är men stannade till en stund för att beundra utsikten. Det är verkligen chockerande vackert på Mallorca!

Vi satt länge länge på beachklubben och bara njöt. Victor skickade en bild på oss till sina kollegor men dom uppfattade inte ringen som jag så tydligt demonstrerade med min hand. Haha!

Efter att vi hade hängt på beachklubben en lång stund så gick vi tillbaka till den lilla stranden. Victor sa att han skulle hoppa från klipporna (cirka 6 meter högt) och hela vägen dit gick jag och funderade på om jag skulle hoppa eller inte. Jag försökte väga ångesten precis innan hoppet mot adrenalinet och glädjeruset som sköljer över en precis efter ett sådant hopp. Jag var ganska säker på att jag inte ville hoppa. Det var inte värt ångesten bestämde jag mig för. När vi väl var framme och Victor hade hoppat satte jag mig alldeles vid kanten för att känna efter om jag också vågade.

Jag kände mig ändå ganska övertygad om att jag visst vågade så jag tog av mig kläderna och bestämde mig. Men när jag kom fram till kanten igen så var jag så nervös att det till och med kittlades i händer. Mitt hjärta pumpade så hårt och högt att det kändes som det skulle hoppa ut ur bröstet. Allt mod var borta. Victor filmade mig och peppade mig, han sa ”Om det är någon som vågar så är det du”. Jag kände att jag visst vågar men att stå där och vela gjorde det jobbigare så plötsligt bestämde jag mig. Jag hoppade utan att Victor visste ordet av, han sa det till och med ”Du bara försvann!” Haha! Vilken känsla! Jag är så glad att jag vågade! Det känns som jag vågar mindre ju äldre jag är, men genom att hoppa kändes det som att jag faktiskt höll kvar ungdomen lite 🙂

Dessa klippor på andra sidan var det som vi hoppade ifrån. På bilden ser det inte så högt ut men det var cirka 6 meter högt.

Efter hoppet åkte vi tillbaka till hotellet för att göra oss i ordning. Sista kvällen tog Victor mig till en fin och lyxig sushirestaurang där vi publicerade nyheten om vår förlovning på instagram. Inlägget fick nästan 1000 likes och flera hundra kommentarer.

Vi blev överväldigade av alla gratulationer! Det är verkligen rörande att se att så många är genuint glada för vår skull! Efter sushin åt vi glass och strosade runt i hamnen och tittade på allt. Det är verkligen vackert på Mallis! Det här var vår sista kväll, tidigt nästa morgon åkte vi hem.

Nu när vi är hemma igen känns det både verkligt och overkligt att denna helgen har ägt rum. Ringen på mitt finger talar för att jag inte har drömt, men det känns ändå så overkligt på nåt vis. Det är aldrig någon som gjort något sånt här för mig förut, jag har aldrig blivit så överraskad i hela mitt liv. Allt var helt perfekt!

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här