Dags för heminredning med höstmyskänsla

I annonssamarbete med Ellos

Åh jag kan knappt bärga mig! Det är så mycket kul som händer just nu! Jag och Victor har nyss förlovat oss och nu i höst ska vi göra om här hemma. När vi flyttade ihop så behöll vi alla mina gamla möbler eftersom Victor sålde av allt när han flyttade till Australien. Sen köpte han en nybyggd lägenhet som han fick tillgång till ett par månader efter att vi hade träffats och då bestämde vi oss för att flytta ihop istället, så han hann aldrig köpa några möbler. Eller jo…. vi åkte en sväng till Ikea och köpte en massa möbler till Victors lägenhet som han sedan lämnade tillbaka veckan efter när vi hade bestämt oss för att vi skulle bli sambos 🙂 Nu planerar vi att sälja, skänka eller slänga alla mina gamla möbler (utom sängen och barnens saker) för att kunna göra det här hemmet till vårt eget 🙂

Just nu har Ellos massor av rea på hemsortimentet inklusive varumärken och möbler. Jag har fått en extra rabattkod som funkar på reapriset som jag får dela med er!

Rabattkoden ger 5% rabatt på det redan nedsatta priset. Koden är: 405441
Koden är giltig t.o.m 10/9.  

Jag tänker att vi ska inreda med neutrala färger på möbler och sätta en färgklick på rummen genom utbytbara textiler som tex. gardiner, kuddar osv. Jag älskar dessa rostbruna lite höstiga färger och det här överkastet är bland det finaste jag sett! Sååååååå drömmigt och perfekt att dra över sig en kylig höstnatt! Finns i flera färger.

höstrum 14
höstrum2
höstrum 1

Sammetsgardiner HÄR / Lampa HÄR / Sammetsöverkast HÄR

Jag älskar golvlampan på bilden i mitten, stilren och minimalistisk. Den är både funktionell och en fin inredningsdetalj.

höstrum13
höstrum3
höstrum

Påsklakanset HÄR / Golvlampa HÄR / Handdukar HÄR

Köket kommer också göras om och vi kommer på sikt byta ut porslin osv. Just nu kikar vi på möbler och inredning runt omkring. Jag älskar den här lampan och tycker att servettringarna är pricken över i:et! Ett hett tips inför kommande farsdag är skinnförklädet, så trendigt och hett! Love it!

höstrum10
höstrum4
höstrum111

Servettringar HÄR / Tallriksunderlägg HÄR / Lampa HÄR / Skinnförkläde HÄR

Jag älskar att sitta och kika på olika inredningsidéer och följer flera instagramkonton just för inredningen. Har ni något bra tips på något inredningskonto som ni gillar? Tipsa mig gärna! Helst vill jag följa fler som har småbarn eller bebis för då blir inredningen mer småbarnsvänlig 🙂

Klicka HÄR för att komma till Ellos!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här