Överraskningsresa till Mallorca

Första dagen på överraskningsresan!

Jag är överväldigad! Victor är verkligen världens mest romantiska kille! Han gör dom där sakerna som bara har funnits i mina flickdrömmar, det enda som fattas är en vit häst typ. Haha! Nej men skämt åsido så överträffar han mina förväntningar i princip varje dag, men den här resan som han tog med mig på fick mig att tro att jag drömmer och jag var tvungen att nypa mig i armen var och varannan minut! Nu tänkte jag berätta allt vi gjorde denna helgen, från början. Det kommer inte rymmas i ett inlägg så häng i så ska ni få höra hela historien!

I onsdags kom Victor och hämtade mig på jobbet och satte på mig en ögonbindel. Jag var så exalterad att jag höll på att smälla av men Victor avslöjade ingenting.

Vi åkte i cirka 30 minuter innan han stannade till och sa att han skulle gå ur bilen en stund men att han snart är tillbaka. Jag satt där med ögonbindeln och väntade och väntade. När han kom tillbaka hörde jag att han tog ur resväskan ur bagaget men sen satte han sig och körde iväg bilen igen. Jag fattade ingenting, men plötsligt skulle vi i alla fall gå ur bilen och jag skulle promenera med ögonbindel. Jag hörde folk som fnittrade lite omkring mig och Victor sa att det var många som tittade medans jag traskade runt där utan att kunna se. Jag hörde ljud som lät som antingen flyg eller vindkratverk så jag insisterade att vi är på flygplatsen. Victor lät mig titta två gånger, en gång på ett träd och andra gången stod vi intill en byggarbetsplats. Jag blev minst sagt förvirrad ända tills jag tillslut kände igen flygplansgolvet som jag kunde se under ögonbindeln och då fick jag ta av mig den.

När vi skulle checka in fick jag gå med ryggen mot disken. Jag hörde någon nämna Sardinien så jag tänkte att vi kanske skulle dit. Vi hade gott om tid på flygplatsen. Victor hade planerat att vi skulle ha gott om tid eftersom i aldrig har det när vi reser med barnen. Vi hann med både ett glas rosé innan in-check och efter säkerhetskontrollen åt vi lunch för att sedan skåla med bubbel i baren. Sedan var det dags att ta sig till gaten.

Victor beordrade mig att titta neråt så att jag inte skulle se TV-skärmen ovanför gaten. När vi satte oss på planet visste jag fortfarande inte var vi var på väg förrän flygvärdinnan välkomnade alla ombord på planet till Palma de Mallorca!!!! WIIIIIEEEE! Victor skulle ta med mig till Mallorca! Jag blev så glad!!! Victor är praktiskt taget uppväxt där efter att ha spenderat nästan alla sina somrar i sommarstället som hans familj hade där när han var liten. Han har pratat MYCKET om Mallorca och jag såg verkligen framemot att se denna fantastiska plats ihop med honom.

Här hade jag precis fått veta att vi skulle till Mallorca

3,5 timme senare landade vi i Palma och efter att hämtat ut bagaget så styrde Victor bagagevagnen mot biluthyrningen. Jag visste fortfarande inget så jag frågade nyfiket om vi skulle hyra bil. ”Ja” svarade Victor, men inga mer ledtrådar fick jag. Jag frågade om det var en Volvo, men inte ens det ville han svara på så jag skojade lite och sa att Victor aldrig skulle köra ett annat bilmärke så det måste ju vara en Volvo. När vi gick mot bilen så stannade han vid en BMW cabriolet och så att vi ska åka nercabbat 🙂 Vilken LYX!!! Tydligen hade han finkammat hela ön efter Volvo men inte ens dealern kunde låna ut eftersom spanska kungafamiljen hade lånat alla Volvo-bilar under augusti! Haha! Inte mig emot, nu fick vi ju åka nercabbat hela helgen!

org_dsc06889
org_dsc06884
org_dsc06893
org_dsc06888

Vi hoppade in i bilen och körde mot hotellet där jag överraskades med bubbel som stod på kylning redan. Victor gick verkligen in för att skämma bort mig. Efter att vi hade checkat in gick vi till Ingrossos restaurang och åt ljuvligt god pasta. Detta var första dagen på vad som blev den bästa helgen i mitt liv! Fortsättning följer!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.