Överraskningsresa till Mallorca

Bortskämd så det ryker om det – andra dagen på Mallorca!

Den andra dagen på min överraskningsresa till Mallorca, vaknade vi upp hyfsat utvilade. Vi hade legat och dragit oss i sängen på ett sätt som man bara kan göra när man är barnfri. Vi startade dagen med en god hotellfrukost med nystekta omeletter, egenblandad müsli och liten charkbricka. Vi satt utomhus och hade en jättefin utsikt över poolområdet. Vi satt där och myste och drog in den friska luften och njöt av solen som nyligen hade gått upp och letade sig fram till balkongen där vi satt och åt.

org_dsc06908
org_dsc06902
org_dsc06898

Efter frukosten var det dags att åka nercabbat igen, men Victor var extremt hemlighetsfull och berättade inte vad vi skulle göra, bara att jag skulle ha badkläder på mig. Jag hade såklart mina misstankar, men jag hade aldrig kunnat gissa vad det var vi skulle göra!

Victor skojade om att han var min privatchaufför denna helgen – snyggaste privatchauffören i världen!

Vi åkte en stund i bilen och jag såg att havet skymtade till då och då längs vägen. Vi nöjt av bilturen, Victor sa att motorljudet nästan var som en drog för honom. Jag nöjt av känslan att glida runt i nercabbat och lyssna på favoritmusiken – det var verkligen fantasiskt! Tillslut kom vi till någon liten stad, gatorna blev smalare och smalare, vi åkte över ett berg och då öppnade sig en makalös utsikt framför oss! Det var verkligen helt fantastiskt! Havet var alldeles blågrönt och omgiven av berg. Jag höll på att smälla av! Så vackert!

org_dsc06937
org_dsc06946
org_dsc06943
org_dsc06928

Vi hoppade ur bilen och gick fram till en liten cabana hut där personal tog emot oss och visade oss till våra solbäddar inne på Beach Club Gran Folies. som Victor hade reserverat. Det var verkligen helt fantastiskt utsikt och vi hade bästa platserna på beachklubben, precis jämte saltvattenspoolen och med direktaccess till klipporna.

org_dsc06976
org_dsc06948
org_dsc06980
org_dsc06988

Victor beställde in bubbel som vi skålade med och sedan var det dags att ta ett dop genom att hoppa från klipporna! Så roligt! Jag har inte hoppat från någon höjd alls sedan jag var tonåring så detta var definitivt en upplevelse för mig! Om man inte vågade hoppa så gick det såklart bra att gå ner från någon av stegarna istället, men vi hoppade gärna 🙂

org_dsc06950
org_dsc06952
org_dsc06955
26937001-5cd9-44e5-bae3-6b0cbe60ab9b

Vi hängde kvar på beachklubben hela dagen, åt god mat och drack cavasangria. Det var såååå mysigt och vi båda njöt av varje sekund!

org_dsc06998
org_dsc06991
org_dsc06997

På kvällen åkte vi tillbaka till hotellet och duschade innan vi promenerade till hamnen där vi skulle äta på restaurang. Victor hade verkligen tänkt igenom varenda minut på hela dagen. Jag har aldrig blivit så bortskämd i hela mitt liv! Jag somnade gott den natten och drömde att vi gifte oss 🙂

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.