Tredje graviditeten

Storstädning och ont i fiffi

Kl. 20.50

När Jair kom hem från jobbet så städade vi hela lägenheten grundligt! Allt var egentligen i ordning men vi gjorde den noggrannaste dammsugningen som vi har gjort sen vi flyttade in här för 1,5 år sen och det var helt på Jairs intiativ! Han plockade isär hela soffan och dammsög under alla dynor och ställde soffan i mitten av rummet och så moppade vi till och med där soffan står. Jag kan lova att det finns inte minsta lilla dammtuss kvar efter den här städningen! Efter det så åkte vi och handla. Vi tog det lugnt men efter halva shoppingen så fick jag så ont i fiffi att jag knappt kunde stå. Inga värkar bara sjukt ont i fiffi. Och ja, just det, det kom lite slemmis/flytning med pyttelite blod i också.

På vägen hem hämtade vi sushi, sååå gott! Men nu ligger jag här på soffan med magknip. Det är inte sushins fel, jag har haft en hel del magknip den senaste veckan. Det brukar gå över när maten har sjunkit lite eller vad man ska säga.

  

15 Comments

 • Nathalie

  Du ringer väl förlossningen om det kommer mer blod? Det ska man väl göra? Åh så spännande det är nu, älskar att följa förlossningar såhär, man vet aldrig när det händer 🙂 stort lycka till när det väl är dags ?

  • Emma - På Smällen!

   Självklart! Nu var det bara en prick med blod, lite större än ett knapphålshuvud så jag skulle inte kalla det teckenblödning. Jag tror mer på en bit av slemmisen eller så var det bara en flytning med blod från ett brustet blodkärl haha!

 • Jennifer

  Hej väntar också barn bf+ 10 idag. Har också magknip hela dagen igår och nu började det igen. Inget vatten, ingen slempfopp bara tryck neråt ljumske och ryggvärk i midjehöjd som kommer o går. Man känner sig bara lurad när allt avtar och man vaknar som vanligt morgon efter morgon??

   • Jennifer

    Känner igen mig i dagens inlägg du gjorde. Att inte kunna läsa av sin kropp. Trodde med det var dags igår.
    Nu mensvärk magknip ilningar och ryggont. Inte regelbundet! Vi kanske ses på östra eller mölndal??Stort lycka till när det väl är dags. Följer bloggen och instagram slaviskt ?

 • Jennifer

  Tack vad glädjande att läsa dagens inlägg ifrån dig! Själv var jag på östra och fick en hinnsvepning och där gick slemproppen. +12 idag??
  Ja det lovar jag att göra ? tack snälla!

  • Emma - På Smällen!

   Men åh vad roligt! Då kanske det händer något nu!! Hjälpte MVC att boka in hinnsvepningen eller hur gjorde du för att få den? Jag vill också prova om förlossningen inte kommer igång under veckan 🙂 Heja din bebis! Hoppas h*n vill ut nu när dom har retat lite därinne 🙂

   • Jennifer

    Jag ringde faktiskt koordinatorn för både mindre fosterrörelser i lördags(var inne på Mölndal) och även idag. Sen erbjöd läkaren att göra svepningen innan Jag hann o fråga henne. Hade inte tänkt och ge mig förrän jag fick den. ?

     • Jennifer

      Läste ditt inlägg. Var säkert samma rugguggla som jag stötte på. Gör en ju så irriterad!
      Imorgon sätts jag igång, här händer ju ingenting falskt alarm varje jävla dag??
      Kram på dig:-)

     • Jennifer

      Jag ligger på östra med en ballong kateter. Herregud för dig går det undan ? åh vad roligt nu kommer bebis snart❤️❤️ Lyckokram igen

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.