Ingen mer action

00.05

Jag trodde nog att det skulle bli lite mer action ikväll, men här händer ingenting mer än att detta preggot somnade 30 minuter innan 3-åringen. Snacka om kul fredagsmys!  Nu är klockan lite för mycket för att gå upp igen så jag får satsa på mysigt lördagsmys istället.

Det är lugnt i magen. Inga känningar just nu, bara lite magknip. Ingen mer slempropp heller men det såg ut som det gick en hel del slempropp tidigare ikväll. Eller så var det väldigt slemmiga flytningar, svårt att veta. En var det i alla fall en prick med blod i så då tänkte jag direkt att det skulle bli bebis i natt. Värkarna med Lucas startade den här natten. Om det kör igång ikväll så hoppas jag att jag hinner duscha innan det är dags på riktigt. Just nu vill jag hellre sova 😛

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

 1. Joanna

  Den enda kvällen jag inte duschade var i måndags…och efter vattnet gått 2.20 fanns det inte tid eller ro att ställa sig i duschen. Så mitt tips för igångsättning; skippa duschen! ?

  Svara
   • Joanna

    Ja har man tid till det kan jag tänka mig att det är rätt skönt…men med 3-4 minuter mellan värkarna 20 minuter efter vattnet gått fanns ett verkligen inget sug att stå upp i duschen men om man är i latensfas så kanske…den fick jag inte testa på… ?

   • Emma - På Smällen!

    Oj nej det förstår jag! Latensfasen är nog lite mer passande för en dusch 🙂 Jag läste nånstans att när vattnet går så är man oftast öppen lite redan (fast man kanske inte har haft känningar). Så du hade nog öppnat dig dom där 4 cm som är latensfasen och sen var det bara pang-boom rakt på aktiv förlossning! 🙂

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här