Magen framifrån och bakifrån

Jag tycker det där med magform är ganska häftigt. Tänk att på olika människor kan det vara så olika och det går inte se på deras kroppsform hur magen ska se ut. Det finns alla möjliga varianter, stora, små, runda, spetsiga dom syns bakifrån och dom som inte syns bakifrån. Min är en mage som inte syns bakifrån och jag tror inte att det har med könet att göra, jag tror att det helt enkelt ser ut så när jag är gravid. Det ska bli spännande att se om det är en flicka eller pojke i magen, jag vet inte vad jag ska tro längre haha 🙂

Här kommer en bild på magen framifrån och en bakifrån bara för dokumenteringens skull 🙂

 

Hur var det för er? Syntes er mage bakifrån? Blev bebis en flicka eller pojke?

Relaterade Inlägg

22 Kommentarer

 1. Sofi ellebellebus

  Första var jag bred överallt! Och hon var flicka. Pojken bara bakifrån. Lillan minsta bara bakifrån ALLA sa ohhhh det är en pojke va? Men Nepp! Och nu sista bara bakifrån. Så jag tror inte på de! Men med flickor ska man få en bred näsa? Ja nu är jag igång med mina näsor MEN de har stämt och därför tror jag din är en pojke

  Svara
 2. Lena

  Jag har två barn, pojke och flicka. Mina magar var lika båda gångerna. Lika som din. Inget syntes bakifrån men en rejäl kula rätt ut framtill:))
  Lycka till och hoppas ni får träffa Lucas lilla syskon snart.

  Svara
 3. Mikaela

  Med första barnet en spetsigare mage med lite riktning neråt (alltså själva putet på magen) och syntes inte bakifrån. Det blev en pojk.
  Med andra barnet en stor rund boll som låg högt upp och syntes inte heller bakifrån. Det blev en tjej.

  Svara
 4. Anke

  Sjukt vad man går in på din blogg ofta för att se om bebis har kommit än ?
  Min mage såg ungefär ut som din, ganska hög, syntes i princip inte bakifrån och vi fick en liten flicka ☺️ Så jag gissar att du också väntar en flicka även om alla myter säger annat ?

  Svara
 5. Ida

  Min mage syntes inte bakifrån & det blev en tjej. Den här gången har jag inte hunnit få någon mage än.☺️
  Stort lycka till när det väl är dags!

  Svara
 6. Carina

  Min mage har sett likadan ut med alla barnen. Precis som din. Många blev chockade när de såg mig från sidan för min mage syntes inte bakifrån. Jag har en flicka och fyra pojkar.

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Ja, det är samma här! Ibland missar folk att jag är gravid, särskilt om jag har svart på mig. Det har inte hänt nu sista månaden, men i 8:e månaden missade sjuksköterskan på MVC att jag var preggo trots att jag stod rakt framför henne 🙂

   Svara
 7. Emelie

  Min mage har vart precis som din, skaplig kula som inte syns alls bakifrån. Fått 3 tjejer och 2 killar.. Så myten stämmer inte 😉 allt beror på människan och gener 🙂 sen kan ju självklart magen se olika ut, olika graviditeter, men de är nog mkt hur bebis ligger, hur stor, vart moderkakan sitter, osv osv .

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här