Egentid eller sovtid?

Idag har jag fått höra att jag ser trött ut. Det var milt sagt för faktum är att jag är alldeles utmattad idag. Jag längtar tills det blir kväll så jag kan få sova, samtidigt som jag känner stort behov av att utföra något så att jag kan känna mig nöjd med dagen. Just nu är Jair och Lucas iväg och ska köpa sushi och jag ser min chans till egentid. Men vad ska jag välja, egentid eller sömn? Jag kommer inte få egentid sen när dom är tillbaka, men sömn kan jag få tidigast kl åtta… Så det blev kaffe och egentid.

Anledningen till att jag är så här trött idag är att Lucas har vaknat dom sista två nätterna och varit otröstlig och den enda som får trösta honom är jag. Fast det har verkligen inte gått att trösta honom och när han väl lugnar sig så har han hunnit bli så pigg att han ändå inte kan sova. Imorse vaknade Lucas kl 4 och Jair höll på i en timme och försökte få Lucas att somna om, men klockan 5 på morgonen så grät han efter mig. Jag vet inte riktigt vad som är fel, men jag misstänker att Lucas har haft lite orolig drömmar.

Nu är jag så trött att jag nästan somnar när jag skriver så jag ska nog sova en liten stund i alla fall 🙂 Kanske är jag piggare ikväll 🙂 

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. Karolina

    Känner igen det där! Prioriterar också egentid framför att ta chansen att sova ibland. Dumt kanske, men det blir ju ändå vila.
    Lycka till nu sista tiden och håller tummarna att allt ska gå bra!

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här