Tredje graviditeten

Svårt att andas

Det är väldigt ansträngt att andas nu. Det tjuter hela tiden i bröstet och jag tycker det känns som om någon sitter på min bröstkorg så att jag inte kan andas ordentligt. Jag blir lite orolig… Det är inte så att jag håller på att dö eller nåt, men får bebis verkligen tillräckligt med syre när jag mår så dåligt? Bebis rör sig i alla fall men när blir det farligt för bebis? 

 

Lucas är så söt! Han brukar ligga och hålla om magen så här, särskilt när han ska sova 🙂 

8 Comments

 • E

  Hej! Jag känner inte riktigt igen det du beskriver, det enda jag har upplevt som liknar din beskrivning är gallstensanfall. Har du googlat på det? Det är vanligt som gravid och skapar ett tryck över bröstet som ofta strålar bak i ryggen. Har haft det flera gånger som gravid, i mitt fall har det gått över av sig självt varje gång och varit helt ofarligt. Har dock haft ont i ca fem timmar per tillfälle, fruktansvärt jobbigt. Hoppas att det släpper snart!

  Nu till det jag egentligen tänkte skriva om, nämligen dammsugare! Du skrev ett inlägg om det för någon vecka sedan där du funderade på en skaftdammsugare. Har själv funderat på det länge och har känt att det vore ett fantastiskt komplement till vår robot. Idag slog vi till, och jag är supernöjd! Electrolux skall ha bland de absolut bästa, och denna var både billig och snygg.

  http://www.elgiganten.se/product/vitvaror/dammsugare-och-stadning/ZB3103/electrolux-ergorapido-dammsugare-zb3103#tab-store-availability-trigger

  Det fanns tre ex kvar på Elgiganten Backaplan efter att vi hade plockat vår.

 • Emilia

  Det är säkert ingen fara, men ring o prata med din barnmorska. Det kan vara en havandeskapsförgiftning. Upptäcks den bara i tid så är det inte någon fara. Men kolla försäkerhets skull. Lycka till!

 • Liselotte

  Kan det inte vara att bebisen ligger och trycker på lungorna? Alternativt din astma? Hoppas det är lättare att andas idag!

  Tror inte att andningsbesvär är ett tecken på havandeskapsförgifting (preeklampsi), då de vanligaste är huvudvärk samt ont i övre delen av magen. Men självklart ska du ringa BM om du är orolig. Kram!

 • Jessies Vardag - träning, stil, mammaliv -

  Bebis behöver du inte oroa dig för, den tar det den behöver 🙂 Men du kanske ska kolla upp det för din egen skull om det inte blir bättre. Stor kram!

  Mitt lilla krypin som 25:årig mamma till Oliver, snart ett år. En gemytlig och ärlig blogg om barnmode, inredning, en dos vardagspuls och saker nära hjärtat <3

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.