På väg till “första riktiga” BM-besöket

Nu är jag och Lucas på väg till barnmorskan för vad som känns som mitt första riktiga BM-besök. Jag har varit på två besök innan (hälsosamtal och provtagning), men det var så länge sen och så tidigt att det inte kändes som att det var på riktigt. Men nu ska det bli superspännande tycker jag! Hoppas hon mäter symfus-mått och så nu. Jag är så himla nyfiken! Jag ska nog be henne skriva ut min symfus-kurva för förra grav också så att jag kan jämföra.    Efter barnmorskan så ska jag och Lucas vidare och hämta paket som inte fick plats på vagnen igår. Mycket paket-hämtningar nu. Jag har verkligen shoppat denna månaden! Paketet som jag ska hämta idag är en Sidepack till Joolz Geo syskonvagnen. Det ska bli sååå kul att göra ordning vagnen nu! Jag måste skaffa en fin barnvagnsmobil också och personifiera vagnen lite 🙂

joolz_geo_sidepack

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. carina

    Hej!! Jag gör egna vagnmobiler och vagnhänge. Kolla gärna på min instagram där jag heter
    design _by_me_carina. Du kan beställa vilka färger du vill. Mvh carina

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här