Okategoriserade

Sjukstuga deluxe

Det är fortfarande sjukstuga deluxe här hemma. Lucas är fortfarande sjuk och jag mår as-dåligt! Det är som att energireserven tog slut och nu vill jag bara sova. Jag kan inte ens hålla mig vaken, jag bara somnar hela tiden känns det som. Andningen är fortfarande lika ansträngd, det känns verkligen som att någon ligger på mitt bröst. Ni vet hur det känns, det blir ansträngt men man dör inte. Så känns det hela tiden. Jag pratade med 1177 igår och dom sa att jag kunde ta min vanliga astmamedicin så det har jag gjort och det lättade upp lite men det blev ingen stor skillnad. Jag är så förkyld så det är liksom tätt även med astmamedicinen. Jag använder nässpray, hostmedicin och halstabletter men tycker inget ger nån speciell effekt, men det är lika bra att göra vad man kan i alla fall. Hostmedicinen jag har är mot rethosta och heter Nipaxon. Den får man ta när man är gravid.

Ja, så här ser det ut här hemma just nu. Jair lagar mat och jag och Lucas ligger däckade på soffan. Jag är sååå glad att jag har en man med sånt immunförsvar så att han inte blir sjuk hela tiden. Det var längesen som jag var så här dålig som jag är nu.  

Varje host gör dessutom ont i magen och nu är jag rätt säker på att jag har sammandragningar pga hostan också. Magen blir sne och stramar och blir delvis hård. Men det gör faktiskt lite ont också så det känns sådär.

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.