Okategoriserade

På bättringsvägen

Äntligen börjar den här influensan ge med sig, både jag och Lucas går på Alvedon fortfarande men det är ändå skillnad idag! Lucas är piggare men inte tillräckligt för förskolan, men ändå tillräckligt pigg för lite frisk luft på lekplatsen. Det är jättefint väder här i Göteborg idag och frisk luft hjälper mot Lucas hosta. Själv sitter jag inpackad i mitt duntäcke med fönster och dörrar öppna för att få frisk luft mot min hosta. Jag är himla glad att jag är vaccinerad för om detta nu var influensan så lär det varit mycket värre om jag inte hade vaccinerat mig. Idag är magen alldeles öm efter all hosta igår och jag tror att det var sammandragningar jag fick efter hostan också eller så var det bebis som blev skrämd och gjorde konstiga akrobatiska rörelser därinne. Usch vad jag sitter och klagar… men men, både jag och Lucas är i alla fall lite piggare idag så vi är på bättringsvägen nu i alla fall.

  

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.