Weekend i Danmark del 4 – The Reef

– Pressresa med Stena Line till The Reef –

Åhhh, jag vet inte riktigt var jag ska börja, jag är snart 32 år och jag ÄLSKAR The Reef! Jag blir som en barnunge så fort jag kommer innanför dörrarna och blir inte vuxen igen förrän jag går därifrån. Då kan ni nog föreställa er hur barnen känner när dom kommer dit! Dom har nog aldrig haft så intensivt kul i tre dagar i sträck som dom haft under denna resan!

Barnen fick bada tills badhuset stängde kl 22.00 båda kvällarna och sedan var det bara att duscha och bums i säng. Dom sov som stockar båda nätterna och när dom vaknade såg dom ut så här… Haha!

Det tog inte många minuter innan dom vaknade till och blev redo för nästa äventyr som väntade 🙂 Men först pannkakor på hotellfrukosten, mums!

Vi badade alla tre dagarna men vi var ju på Fårup Sommerland på lördagen så därför blev det längst tid på äventyrsbadet den sista dagen. Då badade vi direkt efter frukost och ända fram tills färjan skulle gå.

org_dsc03801
org_dsc03814
org_dsc03823
org_dsc03836

Det finns verkligen allt på The Reef! Vågbassäng, ett piratskepp som man kan skjuta med vattenkanoner, en riktigt djup tank med döskallar på botten, en småbarnshörna med en rutschkana för dom minsta, en rutschkana för äventyrslystna barn och vuxna, fem bubbelpooler (varav en utomhus), en utomhuspool med virvelvind, bastu, en bar med snacks, dricka, öl m.m. och ja, det finns till och med ÅSKOVÄDER och SPÖREGN! Coolare ställe finns inte! Jag önskar nästan att jag kunde bli ett litet barn igen och uppleva hela stället på barnvis, det skulle definitivt bli ett ställe jag minns för resten av livet!

org_dsc03774
org_dsc03775
org_dsc03776

Jag bara älskar dessa tre bilder! Barnen åkte rutschkanan tillsammans och när dom kom ner gjorde dom exakt samma min TRE gånger utan att veta om varandra! Hur händer detta ens?! Haha!

org_dsc03868-1
org_dsc03778
org_dsc03796

Isadoras favvoställe blev helt klart småbarnshörnan med den röda rutschkanan, där kunde hon bada utan armpuffar (finns att låna). Lucas favoritställe var först vågbassängen och småbarnshörnan, men efter att han vågade åka den stora vattenrutschkanan med Victor så blev det hans favorit.

org_dsc03838
org_dsc03799
org_dsc03803
org_dsc03783

Jag bara älskar miljöerna på The Reef! Hela stället, detaljerna och känslan man får när man kommer hit är helt fantastisk! Dessutom är det tropisk värme, med hela 32 grader i vattnet, så man kan leka utan att frysa. Det är mer än vad man kan på något badhus här i Göteborg!

org_dsc03859
org_dsc03832
org_dsc03852

Baren i lobbyn är i direkt anslutning till utomhuspoolen så om man blir sugen på t.ex. en pizza eller något att dricka så är det bara att gå in och köpa 🙂

Vi har bara varit hemma i Sverige i ett par dagar, men vi längtar redan tillbaka. Jag hoppas att det inte dröjer alltför länge innan vi kommer hit igen.

Tips för alla er som också blir sugna på ett besök på The Reef 🙂 Spana in Stena Lines erbjudande på resor till Danmark! Om ni bokar er resa till The Reef genom Stena Line får ni nämligen 20% rabatt på boendet och båtresan! Hur bra som helst ju 🙂

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

 1. Kickii

  Ni verkar haft en jätte kul resa. Jag undrar vad allt kostat? Brukar inte resa runt så mkt på det här viset då jag oftast tycker det blir väldigt dyrt.

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Tack fina du! Vi har verkligen haft en underbar resa 🙂 Det kostar från 524 kr/pers att åka tur och retur till Fredrikshamn inklusive boendet på The Reef så det är ju schysst med tanke på allt man får 🙂

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här