Hotellbesök som jag INTE kommer glömma

Denna dagen började om möjligt ännu bättre än den igår! Tidigt imorse begav vi oss till Mölndal för en lyxig hotellfrukost på 14:e våningen på nyöppnade Åby Hotel.

På utsidan ser hotellet ut som ett helt vanligt hotell, men så fort man kommer in i lobbyn inser man att hotellet är allt annat än helt vanligt! Det är nämligen ett designhotell inspirerat av Tivoli i Köpenhamn! Såååå himlans häftigt!

org_dsc04237-1
org_dsc04272
org_dsc04243
org_dsc04241

Hotellfrukosten är egentligen inne på Åby Trav i restaurangen Lyon, men idag hade dom dukat upp för oss på 14:e våningen i glasboxen. Det var en hissnande utsikt över Mölndal och Åby Travbana. Helt fantastiskt!

org_dsc04176
org_dsc04165
org_dsc04169
org_dsc04185

Under frukosten berättade Lina Östlundh som står bakom Åby Hotels design om hur allt gick till och var hon hämtade sin inspiration från. Det var otroligt intressant att höra henne berätta under tiden vi fick kika på delar från hennes mood board.

Efter frukosten fick vi kika in i ett av hotellrummen, som även det var inrett med Tivoli-tema. Sååå himla fint!

Den lilla gosedjurshästen är till försäljning, 20% av priset går till BRIS. Lina berättade att deras andra hotell har gosedjurshundar men på detta hotellet var det såklart givet att det skulle vara gosedjurshästar. Hotellet hör ju ihop med Åby Trav 🙂

org_dsc04216
org_dsc04222
org_dsc04220

När vi hade kikat klart på rummet åkte vi ner till lobbyn igen och testade spelen. Lobbyn är nämligen full av spel, allt ifrån schackbord, biljard, brädspel till äkta tivolispel som man såklart får spela helt gratis! Jag kan knappt vänta tills jag kan ta med barnen hit! Så roligt ju!

img_8951
org_dsc04232
org_dsc04270
org_dsc04257

Jag måste säga att jag blev riktigt imponerad av besöket på Åby Hotel. Jag hade inte läst något om hotellet innan och blev därför väldigt positivt överraskad!

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här