Danmark

Weekend i Danmark del 3 – Karma Sushi

– Pressresa med Stena Line och Karma Sushi –

I Fredrikshavn, cirka 1 minut promenad ifrån The Reef, ligger en av dom absolut bästa sushi-restaurangerna som vi NÅNSIN har besökt! Restaurangen heter Karma Sushi och är verkligen helt fantastiskt! Om ni gillar sushi och åker på weekend till Fredrikshavn så måste ni göra ett besök där! Jag, Victor och barnen åt middag där vår andra kväll i Fredrikshavn. Herregud så gott det var! Det riktigt vattnas i munnen på mig nu när jag skriver det här inlägget…. haha!

Ett hett tips är att även Karma Sushi har en grym Golden Deal för alla som reser via Stena Line. Missa inte det!

org_dsc03738
org_dsc03717
org_dsc03702
org_dsc03732

Maten var verkligen helt fantastisk både att äta och titta på 😉 Till och med Lucas blev nyfiken och smakade på en bit tonfisksashimi. Det fanns en speciell barnmeny också men vi valde att beställa en färdig meny för 2-3 personer som vi alla kunde dela på. Jag tyckte det var enklast eftersom barnen äter mycket med ögonen.

org_dsc03753
org_dsc03726
org_dsc03712

Isadora var så fascinerad av sushin och plockade isär den för att sedan äta den bit för bit 🙂

org_dsc03686
org_dsc03709
img_8859

Barnen var sååååå duktiga! Jag var så himla stolt! Vi var på restaurangen i tre timmar och dom satt för det mesta lugnt på sina stolar. Lucas lekte typ rymdskepp med sina händer och Isadora tog av sig skorna och satt och lekte tyst med dom på golvet. På slutet blev dom lite rastlösa och satte sig på golvet bakom Victor och kittlade varandra, då var det dags att runda av 🙂 Karma Sushi ordnade då så att vi fick med oss den sista maten i en doggie bag.

När vi gick därifrån så var vi så mätta att vi nästan rullade till hotellet och då hade vi ändå mera mat att äta på hotellrummet 🙂 Det var såååå fantastiskt gott! Vi bara måste tillbaka dit nästa gång vi besöker The Reef.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.