Okategoriserade

Shoppingmorgon på Hede Fashion Outlet

Den här dagen startade verkligen på bästa sätt! Jag och Victor åkte ut till Hede Fashion Outlet i Kungsbacka för en lyxfrukost på Waynes Coffee samtidigt som vi fick en modepresentation av @heelmenow och @collibri.

org_dsc04106
org_dsc04113
org_dsc04109

Under frukosten kom Hede Fashion Outlets VD och berättade om den stora ombyggnationen som pågår just nu. Det kommer bli 15 nya butiker och en restaurang. Den nya delen av Hede Fashion Outlet kommer att öppnas den 3:e oktober.

Efter frukosten var det dags för smygstart av medlemsrean med hela 25% rabatt på massor av varumärken. Rean startar egentligen imorgon och pågår hela helgen. Det är gratis och superenkelt att gå med i Hede Fashion Club, det är bara att ladda ner appen i telefonen och registrera sig 🙂

org_dsc04144
org_dsc04163
org_dsc04151

Vi shoppade lite allt möjligt, bland annat på Ittalas outlet, Nike store, Scorett och Sneaky Steve. Jag är mest nöjd med Victors köp på Sneaky Steve 🙂 Han har letat efter snygga sneakers i en evighet, men alla han har kikat på har kostat flera tusen, puh! Jag är därför extremt nöjd med att vi hittade dessa för drygt 500 spänn! Värsta fyndet ju! Näst bästa köpet var mina nya Rieker-sandaler som jag egentligen inte behöver men jag kunde inte låta bli 🙂

org_dsc04127
org_dsc04135

Det bästa med idag var ändå att få tillbringa dagen med Victor. Han gör mig så lycklig och glad! Jag skuttar som på rosa moln med honom varje dag 🙂 Jag är så tacksam!

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.