VLOGG | Åker skridskor för första gången!

Igår, på Ians födelsedag, spelade jag in en ny vlogg som jag redigerade redan igårkväll! Denna måste ni se för jag blev nämligen väldigt nöjd haha! Jair är på sitt knäppaste humör och så har vi filmat lite med drönare också. Kolla på videon och kom GÄRNA med feedback! Om ni har youtube-konto så blir jag extra glad om ni går in och gillar och kommenterar på videon för då kommer min video rankas högre på youtube 🙂

Relaterade Inlägg

5 Kommentarer

  1. Linda

    Hej hej Ian! Välkommen till sverige! Vad tycker du än så länge har varit den största kulturkrocken? Vad har du för önskemål av din vistelse? Vad är din sysselsättning hemma i brasilien? Hur var flygresan till sverige för dig? Mvh Linda

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här