Imorgon är en viktig dag

Vad har ni för er den här underbara söndagen? Vi var ute hela dagen igår, men idag så har jag tråkigt nog bara varit hemma. Jag har varit iväg och tränat men annars har jag inte varit ute nån längre stund. Det var kallt ute idag men det såg fint ut. Solen sken och himmeln var alldeles blå. Jag var hemma idag för att jag var tvungen att fixa med min bokföring och betala in momsen idag för imorgon är sista dagen. Jag trodde det skulle vara superkrångligt att vara egenföretagare men än så länge har jag inte stött på något jobbigt eller besvärligt. Vi får se hur det blir när jag ska göra mitt första bokslut lite senare i vår 🙂

Jag ska alldeles strax lägga mig nu för  imorgon är det en viktig dag. Jag börjar nämligen jobba på mitt gamla jobb 6.30 imorgon! Vi ska till Halmstad på jobbmässa så det ska i alla fall bli spännande och omväxlande 🙂 Jag gissar på att vi är hemma igen vid kl 18 så jag kommer behöva all sömn jag kan få inatt. Mina dygn är fortfarande skitkonstiga. Jag blir trött vid 22-tiden men om jag inte lägger mig så kan jag vara uppe hela natten. Igår somnade jag 3.30 och gick upp klockan 8.00 men är inte ens trött! Det luriga är att det har varit så sen vi kom hem! Jag bara väntar på att jag ska bli så trött att jag försover mig med en hel arbetsdag (ja det har faktiskt hänt två gånger men det var för 10 år sen så jag hoppas inte det händer igen!

Idag unnade jag mig en proteinshake efter träningen 🙂

Denna veckan kommer jag jobba måndag och tisdag och sen är jag ledig resten av veckan. Jair ska skola in på dagis och jag kommer jobba med bloggen eller vara föräldraledig. 🙂 Det känns som det kommer bli toppen även om både måndag och tisdag kommer bli tuffa dagar eftersom dom är så långa, men jag klarar det 🙂

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här