Vinnare i lucka 4 och 5!

Uppdatering – ny vinnare i lucka 4!

Vinnaren som utseddes tidigare idag lämnade tyvärr sin kommentar försent vilket jag missade. Ber om ursäkt för detta och tack för upplysningen!

Jag har lite strul med internet på kvällarna här så jag ligger efter med att utse vinnare i luckorna, men nu kommer vinnare i både lucka 4 och 5 🙂

Nu är det dags att utse den lyckliga vinnaren av en valfri klocka från Hexter & Baines! Scrolla neråt för att se vem som vann!

Svaret på frågan i lucka 4 är Jairs pappa!

Vinnaren är…

Jonna…!

Grattis! Skicka val av klocka, din adress + telefonnummer för avisering till pa.smallen@hotmail.se så kommer din vinst snart hem till dig!

Nu går vi vidare till lucka 5! I lucka 5 var vinsten ett lyxigt bestickset från Bagaren & Kocken! Detta hade varit en supervinst för oss faktiskt för jag kan lova att vår besticklåda ser ut som en hög med plockepinn. Det finns verkligen alla möjliga designer där i haha!

Svaret på frågan i lucka 5 är 9 st!

Vinnaren är…

annika…!

(PS. Jag håller med dig, maten smakar inte lika gott om man inte äter med favoritbesticken haha!)

Grattis! Skicka din adress + telefonnummer för avisering till pa.smallen@hotmail.se så kommer din vinst snart hem till dig!

Relaterade Inlägg

5 Kommentarer

 1. :(

  Inte för att vara den. Men du skrev att tävlingen avslutas kl 9.00 morgonen därpå i klocktävlingen. Vinnarens (Ev) kommentar kom kl 9.51.. regler är väl regler?

  Svara
 2. Christine

  Oh herre! Har ni 9 olika besticksorter? Ni kan ju bjuda hela kvarteret på fest 🙂
  Grattis till vinnarna!

  Svara
 3. Jonna

  Amen jag dööööööör vad glad jag blev! Jag har aldrig vunnit nåt i hela mitt liv, det här är ju nästan för bra för att vara sant ?? Tusen tack ❤️

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här