Julkalender

Vinnare av lucka 8

Åh vad kul att så många var med och tävlade idag! Jag hade också velat vinna den här fina vinsten! Då skulle jag fylla på med en till Fast Food amningsbh, helt klart den bästa amningsbhn för BB-väskan om ni frågar mig och jag har noggrant recenserat 7 olika amningsbhar här på bloggen hehe!

20151208-211811-76691796.jpg

Rätt svar på dagens fråga är 3 plagg från BOOB! Jag önskar att jag hade fler, särskilt amningsbhar 🙂

Vinnare i dagens lucka är…
Petra!

Grattis! Skicka ett mail till pa.smallen@hotmail.se så får du din vinst! OBS! Inget vinnarmail kommer att skickas ut.

Imorgon kommer en lucka som jag tror alla föräldrar eller blivande föräldrar skulle vilja vinna 🙂

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.