Magen,  Tredje graviditeten

Magen vecka 22 – bebis nr 2

Det är såååå häftigt att jag är i vecka 22 tycker jag! Sååå häftigt och overkligt! Magen växer och växer men jag blir knappt tyngre. När jag vägde mig häromdagen så stod vågen på plus +0,8 kg sen jag blev gravid. Det betyder att jag har ”gått ner” 0,6 kg. Jag skriver gå ner inom citationstecken för vikten varierar ju från dag till dag så jag räknar det egentligen inte som att jag har gått ner, snarare att min totala viktuppgång är 0,8 kg.

  

 Jag känner mig otroligt snygg! Jag älskar att klä mig i tajta klänningar så att magen syns och jag känner mig konstigt nog smal! Ingenting har svullnat på mig än, inte ens fötterna eller händerna!

Vet ni vad Jair sa häromdagen? När vi provlåg (alltså inget snuskigt!) våra dumma säng som vi inte fick ordning på (men nu är den iordning). Han sa: ”Prova du att ligga på denna sidan istället, du väger ju mer än mig nu för du är gravid.” Hahaha! Jag bara ”jaså, hur mycket väger du då?” Då visade sig att han fortfarande väger 6,2 kg mer än mig haha! Typsikt killar 😛

Nöjdare med mig själv än vad jag är just nu, har jag nog aldrig varit haha! Men det är klart, jag kan sakna att vara smal och vältränad också. Men jag har en tendens att aldrig tycka att jag är perfekt. Just nu tycker jag att jag är perfekt <3

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.