Julkalender

Lucka 1 är öppen!

Glad första advent och välkommen till första luckan i årets bloggjulkalender!

Jag och Victor har jobbat stenhårt med årets julkalender så jag hoppas att ni är taggade! Nu öppnar vi första luckan!

Bakom dagens lucka gömmer sig en riktig supervinst! Det här VET jag att ni kommer gilla för idag kan nämligen just du vinna din alldeles egna Hövding 2.0 i storlek S eller M med skal ”AIRBAG INSIDE”, värde 3294 kr! Världens säkraste cykelhjälm som inte ens är en cykelhjälm! Det här är något för alla som cyklar och särskilt för dig som vill cykla säkert och med stil 🙂

Det enda du behöver göra för att delta i tävlingen är:

 • Tipsa om min julkalender på valfritt socialt medie, detta behöver ni bara göra EN gång. Då får ni vara med i alla kalenderns tävlingar. När ni tipsar ska ni länka till min julkalender och använda bilden! Skicka med länk till ert tips eller maila en print screen till julkalender@pasmallen.nu Läs mer om hur ni kan tipsa HÄR!
 • Svara på frågan: Hur många gånger säkrare är Hövding än en traditionell cykelhjälm? Svaret hittar du HÄR!
 • Svara på utslagsfrågan: Hur många cyklar har vi?
 • Kommentera inlägget och berätta kort varför du vill vinna!
 • Följ gärna @hovdingofficial på instagram!

OBS! Tävlingen avslutas idag klockan 23.59!

Vinnaren avslöjas på bloggen, inget vinnarmail kommer skickas ut så se till att hålla utkik så att ni inte missar er vinst!

Lycka till!

92 Comments

 • Chanette Büchel

  Åh så roligt! Den är 8 gånger säkrare! Och jag tror ni har 7 cyklar. Hoppas vinna denna så jag både snyggt och säkert kan cykla med min son som lärde sig cykla i somras!?

  • Lulefamiljen

   Jag glömde berätta varför jag vill vinna. Det är väldigt enkelt, jag vill vara en god förebild för mina barn samt skydda mig själv mot olyckor. På så sätt skyddar jag även mina barn.

 • Stina Polvi

  Den är 8 gånger säkrare . Jag tror ni har 4 cyklar 🙂
  Det vore verkligen en härlig Julklapp! Min syster blev faktiskt blind i nästan ett år efter att ha ramlat tokigt när hon skulle upp över en trottoarkant. Hon hade alltså ingen direkt fart. Synen kom delvis tillbaka- men, hon har svårt att läsa och får tex inte köra bil. Det är alltså drygt 25år sedan nu, tror jag. Så, hjälm ÄR viktigt.
  Håller tummarna 🙂 <3
  Jag önskar er en riktigt härlig Advent <3

 • Thingeling

  8x säkrare ?

  Gissar på stt ni har 6 cyklar ?

  Skulle vilja vinna till min sambo som ska cykla mtb lopp i sommar på 7 mil. Så hade passat bra med en super säker hjälm i skogen

 • Amanda b Larsson

  Svar: den är 8 gånger säkrare än en vanlig cykelhjälm.
  Jag gissar att ni har 6 st cyklar.
  Bor i en cykelstad. Hade varit skönt om man kunde cykla ännu säkrare och skönt att slippa ta av sig hjälmen när man går in och handlar mm.

 • Ulrika Armano

  Den är 8 gånger säkrare!
  Jag tror ni har 6 cyklar i hemmet.
  Även om jag har en katt med nio liv är varken jag eller barnen odödliga så en Hövding vore därför guld värt! Jag förespråkar alltid säkerhet och man måste leva som man lär:)

 • Michaela Ambjörnsson

  8 gånger säkrare !

  Jag tror ni har 5 cyklar hemma 🙂

  Hövdingen skulle bli en PERFEKT julklapp till min ”hövding” – alltså pappan i familjen.
  Han har nyligen börjat cykla i skogen och skulle behöva en grym hjälm som kan skydda knoppen.
  Även när han åker elscooter skulle hövdingen komma väl till pass,
  för den här är så snygg att man faktiskt ”kan” ha på sig den såväl som i skogen som på stans gator !

 • Laremma

  Den är hela 8x säkrare – verkar supergrym av vad jag sett!
  Jag tror ni har 6st cyklar, då är minsta trehjulingen inräknad ?

  Hade velat vinna denna till min lillebror som är inne i en ålder där han ”är för tuff” för hjälm och har han tagit av den för att gå in på affären är det inte alltid den åker på igen. Han har alltid varit lite utanför i skolan så delvis förstår jag, om inte kompisarna har hjälm. Men denna hade varit perfekt när han cyklar till skolan och på byn och han kan definitivt inte glömma ta på den igen om han går in någonstans.

 • Johannes

  Wow! Hövding är 8 gånger säkrare och jag får en känsla av att ni har 7 cyklar hemma.

  Jag cyklar själv väldigt sällan, men jag har två mil till jobbet ? Min fru dock – hon cyklar alla årstider (hon har dubbdäck på vintern) – i snöstorm, regn och allt möjligt 3,5 km till jobbet varje dag. Det vore fantastiskt att veta att hon har den allra säkraste utrustningen när hon far fram på vägarna!

 • MariaM

  Upp till 8 gånger säkrare är den. Och jag tror att ni har 7 cyklar sammanlagt. Möjligtvis att en av dem är en liten cykel i dockskåpet 😉

  Jag hade gärna vunnit en säker och bra hjälm, då jag efter många år av knäont äntligen återupptäckt cykeln, tack vare mina barn. De älskar ju att cykla och jag ville så gärna följa med att jag att jag vågade prova och det funkar ju faktiskt helt okej med knäna. Dock lite vingligare nu än innan ska erkännas, så en riktigt bra hjälm vore toppen!

 • Joanna Wozniak

  Tror ni har 4 cyklar! Svar den ar 8 ggr sakrarr ich jag kanner jag vill vinna for nu har jag son som behover sin mamma!!! Vill intr att nanting ska handa till mig nar jag cyklar 🙂

  • Emma W

   8 gånger säkrare. Antalet cyklar: 5 stycken

   Cyklar 1 mil femdagar i veckan till och från jobbet. Använder såklart en ”vanlig” hjälm men skulle väldigt gärna ha en Hövding i stället!

 • Rebecka H

  Hövding är 8 gånger säkrare. Jag tror att ni har 6 st cyklar.

  Jag har cyklar men ingen hjälm vilket är väldigt dumt så detta hade varit en livsviktig vinst.

 • Frida Anette

  Den är 8 gånger säkrare
  Jag gissar på att ni har 5 cyklar
  Vi bor precis vid gränsen till Göteborg så min dotter cyklar en hel del i de centrala delarna. Bara att få ta på sig reflexer har varit ett oändligt tjat så ni kan nog gissa hur det är kring hjälmen 😉 En hövding är snygg och syns knappt så denna hade varit dunder att få ge till henne 🙂

 • Johanna

  8 gånger säkrare, jag tror att ni har 8 cyklar där hemma! Detta har stått på min önskelista länge, jag är för fåfäng för vanlig hjälm vilket gör att avstår från att cykla. Men med denna skulle det bli annat!

 • Tommy

  Hej hopp

  8 gånger säkrare!

  Jag gissar på att det står 5 cyklar hemma hos er.
  Skulle gärna vinna denna till sambon. Världens sämsta ursäkt för att inte ha hjälm är ju egentligen att man är rädd om frisyren. Men ibland är det ju faktiskt så, och eftersom vi cyklar mycket till och från jobbet så förstår jag henne, då vill man inte se ut hur som helst.
  Men med denna så vet jag att hon kommer vara säkrare än någonsin, och fortfarande lika vacker när hon kommer fram…

  Ha det fint,
  Tommy

 • Petra Mary-Anne C

  Såå kul att du/ni (såklart) har en adventskalender igen. Det uppskattas massor. Både spännande och roligt!

  8 gånger säkrare.
  Gissar på 6 cyklar 🙂

  Jag vill rulla säkert på Ölands landsvägar och känna frihet i vinden,
  och låta havsbrisen kittla mig lekfullt om kinden!

 • Gunnel

  8 ggr säkrare. Jag tror på 6 cyklar!

  Efter att jag bröt benet har jag börjat cykla mycket mer på elcykel eftersom att jag lätt får ont i benen när jag går. Jag har ingen hjälm och är ganska klumpig, så jag skulle behöva en hövding om olyckan är framme!

 • CarroS

  Den är 8 gånger säkrare än en vanlig cykelhjälm. Jag tror att ni har 9 cyklar tillsammans.

  Då jag har många kollegor som har denna fantastiska hjälm så har den legat länge på min önskelista men jag har inte riktigt kunnat unna mig den så nu håller jag tummarna att jag har turen att vinna den här ?

 • Sara Bengtsson

  Hej! Åtta ggr säkrare är cykelhjälmen.

  Jag gissar på 5 cyklar.

  Jag har alltid hjälm då jag cyklar, det blev ännu viktigare efter att jag fick barn, så om mitt huvud skyddas ännu mer med denna så skulle det vara den perfekta hjälmen att ha. Jag vill finnas kvar för mina barn och önskar därmed vinna denna 🙂

 • Anna Henriksson

  8 ggr säkrare. Jag tror att ni är duktiga på att göra er av med det ni inte behöver, så jag gissar på att ni har varsin cykel, dvs 4 st. Jag skulle verkligen behöva en hövding för att komma igång och cykla till och från jobbet. Man får liksom inte samma känsla att cykla med vanlig cykelhjälm. Håret behöver kunna fladdra i vinden! Ha en underbar första advent!???

 • Maria

  8 gånger säkrare är den! 😀

  Jag tror ni har 7 cyklar 🙂

  Detta skulle vara en fin vinst till min pappa. Han cyklar mer än mig och har varit i Europa på cykelturer. Det vore fantastiskt kul att få överraska honom med denna!

 • Malin

  8 ggr säkrare! Ni har nog 5 cyklar!
  Detta är verkligen luckan jag hoppas allra mest på (efter att ha sett sponsorerna) – jag cyklar nämligen varje dag till jobbet (okej, nu är jag föräldraledig men jag börjar jobba igen i januari). Jag har en oerhört otymplig och ful cykelhjälm som klämmer åt och varje dag ger mig fula märken i pannan! De får jag gå runt med på jobbet första timmen, haha. Det är lite jobbigt när vi har fredagsfrukost med alla anställda ? Så den här hade varit GULD på så många sätt!

 • Kajsa

  8gånger
  9cyklar
  Jag cyklar mest när jag ska någonstans och nu har jag vanlig hjälm, men denna är säkrare så då vill jag vinna en sån för att vara ännu säkrare.

 • Elin

  Hövding är upp till 8x säkrare än en traditionell cykelhjälm.
  Min man cyklar var dag till och från tåget för att ta sig till jobbet. Jag har försökt få honom att använda hjälm men han hoppar över det. Att vinna denna hade känts mkt säkrare när han cyklar, för den tror jag absolut att han hade använt. Älskar denna uppfinning.
  Jag tror ni har fem stycken cyklar.

 • Annika

  Svar: upp till 8x bättre än traditionella cykelhjälmar

  Jag cyklar varje dag o skjutsar/hämtar barnen från förskola med cykelvagn, o självklart har vi alla hjälm på oss. Jag har även reflexväst och termobyxor med min svarta hjälm, o även fast säkerhet går före snygghet, hade det vart trevligt o känna sig lite snygg 😉 o att kunna ha vilken mössa man vill 😉 Hoppas så på denna vinst då jag aldrig skulle kunna köpa denna själv.

 • Sara K

  8 ggr säkrare!
  Jag tror ni har 5 cyklar!
  Tycker denna uppfinning låter fantastiskt bra! På öarna där jag bor cyklar man överallt! Så denna hade vart fantastiskt bra att ha!
  Hoppas på vinst! Håller tummarna!

  • Elin

   Glömde skriva kommentar om varför jag vill vinna. Efter flytt så räcker det gott o väl med cykling som färdmedel då vi har så nära till allt. Att ha en säker och smidig hjälm hade då varit en bonus ?

 • Sofi

  8 ggr säkrare. Ni har 3 cyklar tror jag! Jag vill vinna den till min son Benjamin som cyklar till skolan varje dag och jag är rent nervös varje dag att något ska hända.

 • Emma

  Den är 8X säkrare än en vanlig cykelhjälm ? jag gissar att ni har 4 cyklar ?‍♀️
  Jag vill skulle vilja vinna då jag idag ej äger någon cykelhjälm och till våren vill jag kunna ta med min lilla pojke på cykelturer och vill då föregå med gott exempel och ha hjälm jag också ?

 • Therese

  Jag har delat på Facebook och mailat 🙂 Följer Hövding och dig såklart på sociala medier! Hövding är UPP TILL 8 gånger säkrare än en traditionell cykelhjälm! Vilket är helt otroligt! Jag tror att ni är som vi och har lite urväxta cyklar hemma så jag gissar på 6 cyklar! Jag skulle vilja vinna en till antingen mig själv eller min sambo. Min sambo cyklar nästan dagligen till jobbet, men om jag skulle vinna en Hövding kanske jag börjar cykla mer också, trots vinter och halka!

 • Eva

  Denna skulle jag så gärna vilja vinna så att jag sedan kan ge den till min man! Han cyklar mycket och älskar smarta lösningar.

  Hövding är upp till 8 gånger säkrare än en vanlig cykelhjälm.

  Jag gissar på att ni har 5 cyklar i er familj.

 • Liv

  8 x säkrare. Jag gissar på 4 st.

  Det är så dumt tycker jag att man inte använder cykelhjälm bara för att man vill ha snyggt hår, men ja – det är sanningen. Med hövding finns ju inte det problemet plus att man är ännu tryggare på vägarna. Det vore verkligen den ultimata julklappen!

 • Kristin

  8 gånger säkrare.

  Jag vill cykla med mina barn och just nu har jag tyvärr en urvuxen hjälm. Klart mamma ska ha hjälm, framtidens hjälmar behöver inte sitta på huvudet. Hövding är ju dessutom snygg.

  Tror ni har 10 cyklar 🙂

 • Charlie

  8 gånger säkrare. Gissar även på 8 cyklar. Ni har kanske några som ni inte hunnit sälja?

  Jag skulle vilja vinna den här till min mamma som är ute och cyklar överallt. Hon har en hjälm som är gammal som gatan. Snart 20 år gammal och det kan väl inte vara säkert? Hjälmar bör väl kasseras efter ett tag? Nåja, om jag vann hade detta blivit en perfekt julklapp till mamma och även till mig själv då det alltid känns bra att veta att hon är trygg.

 • Priscilla

  Hövding är 8ggr säkrare
  Jag tror att ni har 4 cyklar
  Hoppas man vinner. Man tänker alltid på barnen bästa och deras säkerhet. Därför är det lika viktigt att skydda sig som förälder så vi alltid finns där för dem. Allas säkerhet är viktig och med denna runt halsen kommer jag känna mig trygg och säker

 • Jonas R

  8 ggr säkrare, jag tror att ni har 6 cyklar.

  Cykel är min träningsform
  frihetskänslan är enorm.
  Men något som lägger lite sordin
  trång och svettig – hjälmen min.
  Annars är cykling underbart
  bränner kalorier och klimatsmart.
  Att få ökad säkerhet, frihet och stil
  skulle glädja mig i många mil!

 • Susann vdH

  8 gånger säkrare.
  Jag skulle ge hjälmen som julklapp till min lillebror. Det hade verkligen varit den perfekta julklappen till honom. 🙂
  Jag gissar på att ni har 11 cyklar hemma.

 • Beatrice B

  Hövding är så mycket som 8 gånger säkrare.

  Men väldigt dålig balans och jämt ute på vift på min cykel (har inte bil).
  Så känner jag mig ofta rädd att min hjälm inte ska skydda mig tillräckligt.
  Med en Hövding skulle jag känna mig så säker och skyddad och våga mig
  ut mer även vid snö och halka…

  Gissar på att ni har 5 cyklar. 🙂

 • Kristina

  Hövding är 8gånger så säkrare än en vanlig hjälm, vilket gör att jag vill vinna den för att skydda mig bäst möjligt i trafiken och vara en god förebild för mina barn att säkerheten kommer först. Jag gissar på att ni har 5 cyklar hemma.

 • Susann Björkvall

  Den är 8x säkrare!!!
  Vi tror ni har 4st cyklar ?
  Jag skulle vilja vinna denna, då alla cykelhjälmar jag provat här i våran lilla byaffär suttit som ett äggskal på huvudet. Jag är rädd om mitt huvud och vill föregå med gott exempel till mina 3 små

 • Madeleine

  Den är 8 gånger säkrare än ”vanlig” hjälm.
  Jag tror ni har 6 st cyklar i familjen.

  Jag önskar vinna denna åt min sambo då han nyligen köpt sig en elsparkcykel ? och varje gång han ger sig iväg på den stannar mitt hjärta lite, tills han är hemma igen.

 • Lotta

  Den är 8 gånger säkrare än vanlig hjälm och jag tror ni har 5 cyklar hemma.
  Jag skulle gärna ha en hövdinghjälm eftersom vi cyklar mycket när det är barmark och som föräldraledig är det en utopi att kunna skaffa en ny hjälm.

 • Karin H

  Hövding är 8 gånger säkrare.

  Jag tror ni har 6 stycken cyklar.

  Jag vill vinna eftersom Alexandra älskar att cykla men undrar vart min hjälm är när jag har satt på hennes.

 • Jennifer

  Svar: upp till 8 gånger säkrare än vanliga cykelhjälmar.
  Jag tror att ni har 6 cyklar.

  Jag vill vinna den här hjälmen till min syster som bor i studentstaden Umeå där det är väldigt mycket cykeltrafik över trafikerade vägar. (livsfarliga vägar) Vet att hon inte använder hjälm, och hon cyklar varje dag så denna skulle vara perfekt!

 • Jenny

  Upp till 8 gånger säkrare! Wow!
  Jag tror att ni har 6 cyklar!
  Jag skulle vilja vinna hjälmen eftersom vi flyttat ut på landet och det skulle kännas mycket säkrare att cykla längs med landsvägen med denna hjälm från Hövding!

 • Mari B

  Den är 8 gånger säkrar. Och om jag vinner ska min sambo få den som vägrar cykelhjälm (hur dum får man vara). Den är diskret och otroligt smart, och så klart säker. Slipper jag vara orolig att nånting händer då han är och cyklar.
  Jag tror ni har 5st cyklar.
  Jag har tipsat.

 • Mia Korch

  Jag gissar på 6 cyklar!

  Hövdingen är 8 gånger så säker.

  Jag susar runt på min elcykel med barnen i kärran hela sommarhalvåret. Då hade en hövding vart underbart att ha, både för säkerheten och för att slippa svettas under hjälmen.

 • Anna-Karin

  Den är 8 gånger säkrare.
  Jag tror ni har 5 st cyklar.
  Jag skulle vilja vinna hjälmen just för att jag ska
  våga sätta mig på cykeln igen och våga ut på underbara
  cykelturer.

 • Emmasusanna

  En hövding är 8 x säkrare!
  Jag tror att ni äger 9 cyklar hemma hos er ?

  Jag vill vinna en hövding för att jag avskyr cykelhjälm, men MÅSTE ha det för barnens skull och för att inte dö i trafiken. Men sen jag fick glasögon är det snäppet ännu värre med hjälm ? ser inte klokt ut ??‍♀️

 • Mickan Jonsson

  Den är 8 gånger säkrare! Så fantastiskt!
  Jag vill vinna då jag under sommaren cyklar till och från mitt arbete och gör detta på en stor väg. Då skulle en hjälm som är 8 gånger säkrare öka chansen att jag kommer hem till mina barn igen om en olycka skulle ske.

  Jag tror att ni har varsin cykel, så 4 ?

 • Liselotte

  Den är 8 gånger säkrare.
  Gissar på att ni har 3 cyklar.
  Vill gärna vinna för jag vill skydda mig när jag cyklar, men har så svårt för att trivas med en cykelhjälm på huvudet.

 • Camilla

  8 gånger säkrare. Gissar på 5 cyklar
  Jag hoppas vinna och ge den till min syster i julklapp, eftersom hon flyttat från landsbygden till Stockholm. Istället för att köra bil där, vill hon cykla, men jag vill såklart att hon är säker!

 • Maria Wallin

  Den är 8 gånger säkrare. Jag gissar på att ni har 5 cyklar.
  Jag skulle vilja vinna då jag tittat på denna grymma hjälm ett tag, den är ju toppen! ???

 • E

  Ojdå, hur skall det här gå?
  Oh well, det är väl bara att köra på
  Hövding är åtta gånger säkrare
  På fråga två önskar jag att jag var er mäklare
  Då kanske jag skulle haft lite koll
  På hur många cyklar ni har ståendes på olika håll
  Min gissning blir ändå tre
  Två som används och en på sne
  Varför jag vill vinna är lätt
  Jag vill helt enkelt inte bli platt som en omelett
  (Folk brukar säga pannkaka
  Men då skulle ju hela mitt rim braka)

  ???

 • Jonna

  Åh va kul 🙂
  Hövding är 8 ggr säkrare än en vanlig hjälm.
  Jag tror ni har 3 cyklar 🙂

  Jag skulle gärna vilja vinna då jag snart ska börja cykla till jobbet igen efter min tredje ( galet!) föräldraledighet. Trafiken här i Göteborg är ju galen så jag skulle verkligen bli överlycklig för om jag vann!
  Tänk att kunna skippa den vanliga hjälmen inklusive hjälmfrilla och svettrand i pannan och bara glida in på jobbet med en fin frisyr för en gångs skull – drömmen ju!

 • Anke

  Den är 8x säkrare och jag tror att ni har 7 cyklar. Jag skulle vilja vinna för att vi ska köpa nya cyklar till hela familjen nästa år när dotter ska börja lära sig att cykla och då behöver vi ju en ordentlig cykelhjälm ?

  • Linda

   Hövding är 8 gånger säkrare än en traditionell cykelhjälm.
   Jag tror att ni har 7 cyklar.

   Då jag vill vara en bra förebild för mina barn och ogillar att ha en vanlig hjälm på huvudet så hade detta varit den perfekta vinsten, en Hövding ??? Då skulle jag känna mig mycket mer säker när jag är ute och cyklar ?

 • Caroline

  Hövding är 8 gånger säkrare än en cykelhjälm. Jag gissar på 8 cyklar om man räknar in sparkcyklar. Annars 6 cyklar. Vem vill inte vinna en hövding om de är 8 gånger säkrare än en cykelhjälm. Dels vore den perfekt när man ska cykla till stranden o man har uppsatt hår, vilket jag alltid har på stranden. Då är det skönt att slippa ta mer trassligt saltstänkt här för att sätta på cykelhjälmen. Sen såklart är säkerhet främst, jag vill såklart att mina barn alltid ska ha en mamma som tar hand om dem.

 • LindaF

  Den är 8 gånger säkrare än en vanlig hjälm.

  Jag gissar på att ni har 7 st cyklar tillsammans.

  Jag älskar att cykla och hela familjen cyklar över allt. Vem vill inte vara en förebild för sina barn, men det viktigaste är ju ändå säkerheten! Trots det vore det toppen att vinna så att man alltid kan ta cykeln även de gånger man ska bort på lite finare tillställningar då man kanske inte vill ha hjälmfrisyr, vilket denna smarta lösning fixar.

 • Nathalie Persson

  8 gånger säkrare! Wow! Och såklart därför jag vill vinna denna. Vi flyttar i februari och jag kommer ha betydligt längre och mer trafikfarlig sträcka till jobbet så jag skulle verkligen behöva denna. Jag gissar att ni tillsammans har 6 cyklar!

 • Linnea

  Hövding är 8 ggr säkrare än en vanlig hjälm.
  Jag tror ni har 7 st cyklar.

  Jag hoppas vinna en Hövding till min man som cyklar 2 mil om dagen till jobbet. Han använder alltid hjälm men det skulle kännas mycket säkrare om han fick använda en Hövding istället.

 • Jåssan

  8 ggr säkrare

  Ni har 8 cyklar

  Och jag bara måste ha en hövding för jag köpte en för liten vanlig hjälm när jag köpte min nya elcykel och under den hjälmen får jag inte plats med någon mössa så mina öron fryser ihjäl.

 • Julia

  Upp till 8 ggr säkrare! ??

  Jag gissar, och hoppas, på 5 cyklar ❤️

  Jag är så himla noga med barnens cykelhjälmar och säkerhet men slarvar oftast själv. Jag måste verkligen skärpa mig, det får bli mitt löfte till mig själv! Barnen förtjänar alltid det bästa, men i det ingår ju också föräldrar med livet i behåll ❤️

 • Lottiz Törnqvist

  Vilken toppen vinst. Den här har jag länge suktat efter. Har två tonåringar hemma som tycker det är pinsamt med hjälm. Detta är ju ultimata hjälmen då. Och så bli mamman lugnare oxå.
  Hjälmen är upp till 8 x säkrare.
  Jag gissar på att ni har 5 cyklar.
  Tävlingen är delad på FB i mitt namn, även Skickat till din mail.

 • Anna L

  8 gånger säkrare

  Gissar på 7 cyklar

  Var med o en cykelolycka för tio år sen och sedan dess använder jag alltid hjälm när jag cyklar
  Drömt om en Hövding i flera år-smartare, snyggare och bättre skyddar men priset hejdar
  Visst är jag värd denna stilsäkra livförsäkring
  det är julens största önskning
  En stilfull färd genom vår stad
  Med trädens färger som gör mig glad
  Hövding kompletterar varje outfit smart
  Sen cyklar jag stolt och tryggt med fart

 • Sanna

  Wow, vilket fantastiskt pris! Här hemma cyklar vi ofta men om sanningen ska fram är jag som vuxen riktig dålig på att använda cykelhjälm. Om jag skulle bära upp denna coola, men säkra variant skulle jag verkligen känna mig säker och kunna cykla ännu mer.

  Hur många gånger säkrare är Hövding än en traditionell cykelhjälm?
  Svar: 8 gånger säkrare.

  Gissar på att ni har 4 stycken cyklar.

  Följer givetvis på Instagram (mammasvardag) och har delat tävlingen offentligt på FB (skickat in printscreen).

  Kram Sanna

 • Roxanne

  Hövding är upp till 8X säkrare!
  Gissar att ni har 6 cyklar 🙂

  Följer hovdingofficial på Instagram (roxannesvardag)

  Jag skulle vilja eftersom min fåfänga och lite klantiga mamma hade behövt en sån här så jag slipper oroa mig för att hon ska cykla utan hjälm!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.